Citat:
În prealabil postat de topcat
ascultare neconditionata? feciorie? saracie?
|
Draga topcat,
acestea sunt voturile pe care le depun candidatii in vederea tunderii in monahism...nimeni nu-i forteaza...nimeni nu-i obliga....nimeni nu le impune..
ei aleg singuri acest drum...pt. ca se considera ca prin acele voturi...se dobandesc darurile Duului Sfant enumerate de mine mai sus....si ca in acest mod de cate ori rspectivii calugari ar putea fi ispiti sa le incalce...sa-si aduca aminte de menirea pt. care s-au asezat in fata Domnului spre a-L sluji pe El si aproapele!
Te salut, iti doresc numai bine...eu cred ca fara sa realizezi ai destula credinta in sufletul tau...curiozitatea ta nu este intamplatoare..pt. ca nu te afli pe alte site-uri (sexualitate,politica, etc,) ci pe acesta unde fiecare cauta sa-Ldescopere pe Dzeu...constient sau nu eu cred despre tine ca L-ai gasit si nu realizez!
Iti doresc sa fii un om bun, bland, rabdator, smerit, milostiv,credincios(toate cele bune si frumoase trebuiesc inchinate Creatorului acestui univers..spune in sluba Sf.Liturghii"..Ale Tale dintru ..ale Tale...Tie iti aducem de toate...mai presus de orice inima noastra" si pt.toate..)..si inca sa speri ca binele si frumosul triumfa...si inca ca a iubi aproapele este peste orice invatatura!
Acum chiar trebuie sa inchid...nu stiu daca si cand mai revin pe acest forum dar iti doresc din suflet sa dobandesti darurile Duhului Sfant
Cu bine,