Citat:
În prealabil postat de ancaanca
Nu a fost sa fie al meu
Mi l-am dorit mult, mi-a ramas doar sa privesc inainte.
Spuneti atat de adevarat aici toti. Pana la urma degeaba rascolesc trecutul nu mai pot sa schimb nimic cu asta.
Sincer, nu stiu cum sa ma coport acum, sa rezuf pe cei care sunt interesati, dsa ies cu ei, sa .... . Nu am nevoie de aventuri, vreau unul si atat nu tot iesiri si curtat si .....
Il rog pe Dumnezeu sa ma lumineze si sa il aduca in viata mea pe al meu, cu gandu acesta merg inainte
Va multumesc
Imi prind bine vorbele voastre
|
Bine ca simti si poti spune " Nu a fost sa fie al meu" pentru ca in viata trebuie sa stii, sa simti si sa nu iti pierzi demnitatea pentru nimeni....
Cum sa te comporti???? Pai cu fostul ti-ai zis de la prima vedere ca va fi partea ta de la Dumnezeu??? Daca tu ai simtit asa, si totusi el a pasit in alta directie, e cu altcineva acum, iti spune minciuni si nu simte ca trebuie sa fie sincer fata de tine...inseamna ca te-ai inselat rau de tot!!!
Cum sa te comporti din acest moment???...iesi, iesi cat mai mult, fii deschisa, comunica, cunoaste si incearca sa nu mai repeti greseala de a investi in cineva indiferent de cum este el...incearca sa intelegi cine esti si ce vrei de la omul pe care l-ai vrea alaturi ( si poate ar fi bine sa stii ca nicaieri in lumea asta nu exista barbatul ideal=adulterin, mincinos, indecis, ascuns, eschivant) nu, asa ceva nu trebuie sa aiba nimeni alaturi si roaga-te lui Dumnezeu sa iti trimita partea ta de la Dumnezeu, pentru ca daca tu inca nu stii bine ce vrei, El cu siguranta stie ce iti trebuie!!!
Ai grija de tine si Doamne ajuta!