Citat:
În prealabil postat de Raluca06
Ma doare, nu inteleg ce s-a intamplat deodata, de ce insista pe "nu e voie, tu ai suferi"... cand ar fi putut sa spuna "mah, ne despartim ca nu esti destul de buna pt mine, ca imi doresc ceva ce tu nu imi poti oferi, ca m0am razgandit si vreau aventuri, nu te mai iubesc deloc, nu avem ce cauta impreuna ca nu vad nimic in tine care sa ma faca sa cred ca peste 20 de ani am mai fi impreuna". Nu era mai simplu? si pt el si pt mine. E frustrant sa stii ca ai jucat dupa reguli, ai fost ok si la sfarsit se termina cu "nu e voie" si se duce la o femeie care nu e tocmai cea mai fidela sau cinstita persoana.
SI acum insista pe aceiasi placa "nu e vb de sentimente, ca eu pot sa iubesc si sa aleg rational" si ca "nu e voie sa fim impreuna,nu acum, pt ca tu ai fi suferit, ce mi s-ar fi intamplat mie rau s-ar fi rasfrans asupra ta"... de ce?! ce are de castigat?
Si barbatii mai zic ca femeile sunt complicate si nu stiu ce vor :P
|
Ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ba da, eu cred ca esti ffffffffff naiva. Crede-ma ca asta e "mah, ne despartim ca nu esti destul de buna pt mine, ca imi doresc ceva ce tu nu imi poti oferi, ca m0am razgandit si vreau aventuri, nu te mai iubesc deloc, nu avem ce cauta impreuna ca nu vad nimic in tine care sa ma faca sa cred ca peste 20 de ani am mai fi impreuna". Chiar asta e, fii sigura. Fii absolut sigura. Dar un barbat imatur NU TI-O VA SPUNE NICIODATA IN FATA DESI ASTA E MOTIVUL. Iti va spune bla bla-uri doar pt ca are impresia ca iti va fi mai usor asa.
Crede-ma ca eu cunosc persoane care au fost in situatia ta. Niciodata n-au mai revenit barbatii aia la ele, stau bine mersi cu altele, unul s-a casatorit cu alta, si fetele alea pur si simplu inca tot se mai intreaba ce s-a intamplat, ca erau iubite ca bla bla, ca ce motiv si de ce, de ce. E f simplu de ce, omul o vrea pe alta si n-are curaj sa-ti spuna in fata. Nu mai fierbe in suc propriu. Barbatul care te iubeste vine la tine chiar daca il respingi. Cred ca fetele au capul impuiat de literatura de dragoste in care indragostitii sunt separati tragic de diferite imprejurari, credinte, framantari interioare, dileme etc. insa in realitate sunt f rare cazurile astea. Trebuie niste oameni fffff complecsi pt asta (la barbati ma refer, ca fetel oricum is complicate, si de aia la ele pot aparea comportamente de astea complexe, cum ca iubesc pe unul dar se poarta ca si cum nu l-ar iubi, insa la baieti apare mai rar chestia asta)