View Single Post
Vechi 06.11.2009, 16:40:12
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raluca06 Vezi mesajul
Stiu ca nu sunt prima si crede-ma ca fac tot posibilul sa fie bine, intr-un fel sau altul. Dar mi-e greu, mi-e ingrozitor de greu. Sincer m-as fi simtit mult mai bine daca gasea o femeie mai buna, de ce? pentru ca stiam ca eu nu ii pot oferi ce ii ofera ea. In fine, nu asta e important... dar sincer nu stiu cum sa trec peste sau cum ar trebui sa ma obisnuiesc cu durerea asta.

STiu ca lumea nu se opreste in loc pentru durerea mea si ca pot trece peste, doar ca nu pot scapa de sentimentul ala ca mi-as fi dorit sa nu se termine, sau sa vina inapoi. Nu stiu de ce...
Ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaa el nu gandeste ca tine, el a vrut altceva...a vrut un alt gen de femeie, asta e clar. Nu conteaza cum o evaluezi tu pe ea, ci cum o vede el, cum se simte el alaturi de ea si toate astea pentru ca el a vazut ceva in ea, ceva ce tu nu ai cum sa percepi...

In tot cazul, ar fi timpul sa ii respecti decizia si sa te respecti pe tine lasandu-l in pace si facand un efort de a nu ii mai inghiti jocurile de cuvinte menite sa te invarta precum un titirez, doar pentru ca tu cauti acest joc...si chiar, el te-ar contacta, daca tu nu ai face-o? Banuiesc ca tu esti cea care insista si il cauta...

Doamne ajuta!
Reply With Quote