View Single Post
Vechi 06.11.2009, 20:27:31
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Un popor vesel si frumos...un exemplu

Este vorba despre o inregistrare a unui canal TV din Belgia,in sala mare a Garii din Anvers .
Mai mult de 200 de dansatoare si dansatori s-au amestecat cu calatorii si au dansat pe un cantec cunoscut in lumea intreaga.
Calatorii nu au stiut nimic despre aceasta filmare,care a fost facuta cu camere ascunse.
Urmarea ...o sa o vedeti...... .a fost magic.

http://streaming.vtm.be/VTM/opzoekna...NAL_EXPORT.wmv

Edit: Bineinteles ca daca s-ar fi intamplat acest dans in gara din Bucuresti, dispareau toate gentile si bagajele oamenilor =))
chestiile acestea se intampla frecvent in Belgia...si nu numai belgienii o fac...eu am asistat la in spectacol stradal cu dansuri country sustinut de niste olandezi, langa Atomium....super a fost. si oamenii astia au probleme dar stiu sa si zambeasca si sa daruiasca un zambet fara a-l cere la schimb.
insarcinata fiind, un tanar de 17-18 ani, trecand pe langa mine si sotul meu pe strada, ne-a zambit si ne-a felicitat ca viitori parinti...eu una, am ramas surprinsa foarte placut, ca sa nu mai zic de cedatul locului din fata la market....eu zic ca nu prezenta problemelor face ca romanul sa nu fie amabil si respectuos.
Reply With Quote