View Single Post
Vechi 06.11.2009, 22:12:38
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
chestiile acestea se intampla frecvent in Belgia...si nu numai belgienii o fac...eu am asistat la in spectacol stradal cu dansuri country sustinut de niste olandezi, langa Atomium....super a fost. si oamenii astia au probleme dar stiu sa si zambeasca si sa daruiasca un zambet fara a-l cere la schimb.
insarcinata fiind, un tanar de 17-18 ani, trecand pe langa mine si sotul meu pe strada, ne-a zambit si ne-a felicitat ca viitori parinti...eu una, am ramas surprinsa foarte placut, ca sa nu mai zic de cedatul locului din fata la market....eu zic ca nu prezenta problemelor face ca romanul sa nu fie amabil si respectuos.
Da, eu in schimb am prins aici o parada gay

Aparte de asta, stiu ca intre romani circula numai etichete de genul " nemtii sunt reci, duri, superficiali,perversi...si lista poate continua" insa...eu chiar am ramas surprinsa sa constat ca sunt de fapt foarte draguti si simpatici, iti zambesc pe strada si fac complimente, iti cedeaza locul la coada in supermarket, gazda noastra este extrem de calda, ne aduce fructe, ne intreaba constant cum ne simtim...deci in consecinta am realizat ca romanii mai mult critica decat analizeaza obiectiv pe cineva, dar din ipocrizie atunci cand dau nas in nas cu vreun strain se transforma in trepadusi si nu mai stiu cum sa le intre in voie...ceea ce eu nu inteleg chiar!

In Bruxelles, in timp ce cautam hotelul la care urma sa ne cazam, m-am uitat din intamplare in spate si observ ca o doamna imi zambea si imi facea semne...ca sa aflu spre marea mea mirare ca voia sa ne ajute sa gasim hotelul, deci am ramas socata de multe ori de delicatetea sufleteasca a strainilor si ajutorul pe care il ofera din toata inima

Last edited by AndruscaCIM; 06.11.2009 at 22:21:33.
Reply With Quote