View Single Post
Vechi 07.11.2009, 00:28:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de piedonee Vezi mesajul
dar care de pe acest forum intelege ceva???????????fiecare isi posteaza ideia si doreste aprobare, daca nu e aprobat vine cu argumente...., inclusiv domniile voastre care intotdeauna aveti un cuvant de spus si in acelas timp sunte ti destul de incapatanat sa zicem...in ceea ce sustine ti...ar fi bine sa vede ti paiul din ochiul dumneavostra si atunci nu
ve ti mai reusi sa corectati pe cineva cu atitudinea lui atata timp cat sunte ti la fel......luati forumul de la inceput si recititi va si veti vedea....ca aveti intotdeauna dreptate si citate la degetul mic
....Toată calea omului este dreaptă în ochii lui, dar numai Domnul câ
ntărește inimile.........
...cu siguranta ma astept sa mi aduce ti argumente si sa ma contrazice ti...normal......
eu zic ca fiecare e liber sa puna ori de cate ori o multime de intrebari..si chear sa iscodeasca pt ca poate nu intelege sau poate e mai batut in cap asa cum sunt EU,recunosc nu prea ma duce capul si imi place sa mi se explice de multe ori pt a intelege...daca aveti rabdare de a raspunde e bine daca nu ,nu e bine sa luam peste picior facand interpretari...ca asa sunt vazute ca niste opini propi....
si daca ar fii asa cum zice ti domniile voastre,ca un crestin incercati a evita sa blamati chear de e asa...pt ca asta inseamna a accepta pe fiecare asa cum e el....fara al blama....numai un suflet bun poate intelege si accepta......
Până una alta n-am ce contrazice , pentru că nu ai spus nimic legat de subiectul de față. Nu ai răspuns nici la Topicul despre călugărie , unde la fel nu ai spus nimic , doar ai încercat să combați pe Sfinții Părinți, neânțelegând nimic din cele spuse acolo. Ești foarte superficial și sari f. f.f. repede de la una la alta fără a avea coerență în gândire . Discuția cu dumneata e pierdere efectivă de timp ! Urmărește-ți răspunsurile date la alte subiecte de pe forum , pe care efectiv le-ai uitat . Ai ce învăța de la unul ca Zaharia și nu numai. Întâi ascultâ, rumegă și apoi poți vorbi .