Citat:
În prealabil postat de Askeladd
Grea e iubirea... imi pare rau pentru cele traite Traditie. Ai desigur dreptate. Faptul simplu ca unii pot sa faca copii nu inseamna ca ar si trebui sau ca se descurca. Am citit o statistica in care zicea ca 60% dintre copii sunt "accidente", facuti fara intentia de a avea un copil.
Nici eu nu am crescut intr-o familie foarte fericita. Se bateau ai mei... inca mai sunt impreuna, dar au un fel de relatie patologica, imatura. Tot ii iubesc, desi nu inteleg de ce. Poate sindromul Stockholm.:D
|
inteleg de unde vii cu copiii accidente. si ai mei doi copii au fost accidental facuti ( adica nu i-am planuit) daca accident se poate numii miracolul daruit de TATAL din Ceruri. dar imi iubesc copiii foarte mult, ei sint lumea mea, fara ei nu stiu cum as traii viata.
familia cu dragostea ce ne-o poarta ne ridica mult, fara familie , fara dragoste sintem nimic. numai parintii pot daruii dragostea nelimitata asa cum daruieste dragostea lui fata noi Tatal nostru. e bine ca-ti iubesti parintii, si nu are importanta de ce ai iubesti, iubirea pe care o porti pentru ei cu timpul te va face pe tine o persoana mai buna. intelesul cred ca vine cu timpul la fel ca si intelepciunea