08.11.2009, 01:40:42
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de piedonee
deci baza credintei este CREDINTA.......NADEJDIA si DRAGOSTEA......aceste 3 lucruri sunt relatate in VT,NT,in toate scrierile..dar noi le luam ca scrieri si nu ca practica,ia sa incercam sa si practicam ceea ce sustinem pt ca la inceputuri oameni nu aveau atatea cunostinte cat avem noi azi dar aveau CREDINTA.....noi am ajuns sa descifram orice scrieere sa stim rugaciuni pe derost pe care le rostim ca o poezie si Dumnezeu nu cred ca vrea recitaluri ci inima,"inima smerita Dumnezeu nu o va urgisi"...am observat pe acest forum ca toti stiu foarte bine tot ce e despre ortodoxie in special dumneavoastra aveti toate ciatatele sf parinti si ne contrazicem pt care stie mai multe si fiecare aduce argumentele altori autori,uitam ca DUMNEZEU a venti ca sa l indumnezeasca pe om,ca omul sa devina Dumnezeu.....care e omniprezent in noi si langa noi cunoaste viclenia nostra adica ma rog ca sa nu ma bata Dumnezeu desi din frica si nu din dragoste pt creeator,fac bine ca asa zice scriptura ,pe cand ar trebui sa fac bine aducandune aminte cat de bine nea facut mie Dumnezeu adica tot din iubire....noi facem formal ca asa zice dar noi oare nu ar fi bine sa simtim ca facem ceva pt creeatorul nostru....?oare EL are nevoie de rugaciuni tip poezi recitate ca o insiruire de cuvinte pus fix......nu...are nevoie de MILA si nu de JERFA....adavar spui sa fie cititi SF.Parinti care la acest lucru ne indeamna dar nu sa ii intrepretam cum vrem.....pt ca Dumnezeu fiind in constiinta nostra ne stie cu ce viclesug facem anumite lucruri.....cunoste toate rarunchile tot stie din ce motive facem tot stie ce e in noi stie cu ce scop facem ceea ce facem .....cautan INIMA CURATA,IUBIRE NECONDITIONATA SI CREDINTA restul vin singure......uitam sa facem din dragoste o rugaciune.....e bun macar ca am ajuns buni oratori si avem citate si nu fapte......!!!!!!!!!
|
Bine c-ai recunoscut ce-i in inima ta!
|