Organizarea masonilor este in general in forma de piramida, grade, iar fiecare grad reprezinta un grad de cunoastere cu cele mai valoroase secrete, informatii si planuri ale organizatiei.
Mi s-ar parea cea mai idioata miscare a sefilor masoni sa le spuna la toti, ce au ei de gand, dar pana la urma fiecare fapta are un scop foarte pragmatic.
Iar toate organizatiile astea masonice inflorite ca ciupercile dupa ploaie au un obiectiv psihologic, de a arunca atentia asupra unor oameni cinstiti, normali , care nu stiu o iota despre manipulari in masa si alte asemenea.
Si obisnuirea populatiei cu termenul de mason, ca fiind nu un pericol, ci organizatie filantropica ca multe altele. Ca un fel de brand creat pt public ca ei sa poata sa isi vada mai departe de lucruri importante, nu de dat explicatii unor muritori de rand.
Asta mi se par ca tine de logica, nu de o teorie a conspiratiei , futurista si exagerata.
Au fost cazuri de presedinti asasinati, de capi ai Bisericii asasinati, si o multime de ziaristi prea indrazneti care au fost dati exemplu clar ca nu e de joaca cu ei.
Iar spalarea imaginii, sa stii ca se realizeaza in timp, prin uitare si repetare a minciunii pana cand, un personaj sau in cazul nostru, o organizatie nu mai este politica, ci filantropica.
Uitati la basescu si geoana, mereu mint, toti stiu ca mint si totusi in fiecare an, prin vorbe si minciuni repetate sunt realesi de 51 % din populatie. Cam asa sta treaba. Nu e ceva extraodinar de complicat sau greu.
Nu ma indoiesc de bunatatea membrilor masoni din organizatii mici si neimportante, care chiar poate sunt filantropice, ma indoiesc insa de conducatorii nevazuti ai Masoneriei adevarate , nu imaginea asta pusa in fata pt brand.
Last edited by podolski_2; 08.11.2009 at 22:41:23.
|