Citat:
Īn prealabil postat de sophia
@Zaharia - iar incepi, iar ataci oamenii? Sa stii ca pana la urma, anunt adminul sa te baneze. Nu-mi sta in fire, dar daca imi ajungi la limita, chiar o fac.
Tu in fond de ce nu te retragi daca nu-ti convine?
Tu stii de fapt ce este un forum?
Este un loc public pentru discutie. Fiecare are dreptul sa-si spuna opinia. Adeseori iese ceva nou si pozitiv din asta.
De ce trebuie toti sa spuna/scrie numai ce vor unii?
Scrie ce vrei, raspunde la topicuri cum vrei, cu parerile tale si lasa-i pe altii in pace, sa-si spuna parerile lor.
Atentie si la limbaj: poate ca tu zbieri, dar in general numai animalele zbiera (inclusiv conform DEX).
Esti cumva de la tara? Acolo asa vorbesc unii (om, animal, e tot una).
Tu nu esti crestin, cred. Ai invatat niste lucruri si atat.
Intelege ca ne faci rau aici, pe un forum crestin.
|
Eu totusi cred ca unii ar trebui sa nu mai fie atat de virulenti impotriva calugariei, pentru ca este pacat si isi fac in primul rand lor un mare rau.
Am intrat aici pentru a gasi mai multe informatii depre viata monahala si nu pentru a vedea cum critica unii o parte esentiala a ortodoxiei.
Ma intristeaza atatea topicuri cu atatea pareri... nu exista o credinta a fiecaruia!
Iar acest drept de opinie are si el limite...
Cred ca orice crestin s-ar simti lovit; si poate ca mai bine ar fi sa-l lovesti fizic, decat sa-i spui lucruri impotriva credintei.
Am mai spus asta si in alte parti si o repet; suntem pe un forum ortodox, si membrii sai ar trebui sa se straduiasca pe cat posibil sa nu loveasca in ortodoxie.
Mi-as dori sa inteleaga macar apeland la bunul lor simt, la educatie, daca nu la credinta, unii ca fac rau cu atacurile lor. Ce este mai grav? Ca un om terfeleste preotia sau calugaria? Sau ca un om te supara pe tine?
Atei care afirma ca nu exista Dumnezeu si iau in deradere.
Sectanti care rad de icoane si moaste.
"Crestini" care isi ridica in slavi pacatul, "nu este asa mare pacat ceea ce fac eu", asta spun toti de fapt; pareri despre tot.. credinta este UNA, nu exista cate o credinta pentru fiecare...
Lucurile astea supara si dor. Asa apar reactiile unora cum a avut zaharia; cred ca si eu am mai avut. Uneori ma intreb daca insusi postarea pe acest forum nu este o ispita.