View Single Post
Vechi 08.11.2009, 20:26:22
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
De unde ai auzit bazaconia asta?! Psaltirea este o colectie superba de rugaciuni impletite cu fragmente din Psalmi si o recomand oricui. Mi-a recomandat-o insusi duhovnicul meu.

Sa nu citim Psalmii?! Dar ce sa citim, Sophia?...

Weekend placut. :)

Nu e chiar asa cum spui...
Eu am avut de curand (si mai am) o problema foarte grava. Parintele Iustin Parvu m-a indemnat sa citesc Psaltirea. "Cate 3 Psalmi pe seara" mi-a spus El. "Si sa o citesti cu trei lumanari aprinse".
Zdrobita de problema mea, nu am luat in seama cuvintele duhovnicului meu si am citit intreaga Psaltire in 2 ZILE. Problema mea a devenit din grava in mai grava si apoi in foarte grava. Nu intelegeam. Toata lumea imi spunea ca Psaltirea ajuta, ca are o mare putere...
Neavand timp sa ma intorc la Petru Voda (nu locuiesc in tara), am intrebat un preot din orasul meu. Acesta a ramas surprins ca macar am reusit sa o citesc... Mi-a zis ca si Psaltirea este o arma impotriva diavolului. Este lauda sublima adusa lui DUMNEZEU, iar aceasta nu este suportata de diavol, care incearca sa ne faca sa ne indoim de puterea ei, facand din problema noastra o nenorocire...
Eu va indemn iubiti frati in credinta, sa aveti incredere in duhovnicul vostru. Sa-l ascultati si sa nu vreti rezolvari rapide la problemele voastre. Sa aveti incredere in Dumnezeu si cu siguranta ajutorul va veni...

Doamne ajuta
Reply With Quote