În prealabil postat de ory
DA ! Am inteles prea bine ceea ce vrei sa spui, de fapt, am si anticipat cele expuse.
Stii, tu nu ai sa intelegi niciodata ceea ce vreau eu sa spun, si poate nici ceea ce spui tu insati, atata timp cat totul pare atat de vag....ingeri, desavarsire, juraminte, etc...povesti ! ( UNDE SUNT DETALIILE SI TRASATURILE ADEVARATEI VIETI DE CLIPA CU CLIPA A OAMENILOR ?) .
Cat despre interpretari, le-as putea face si in favoarea propriilor opinii, sub aceleasi motivatii crestinesti.
MULTA RACEALA, EXTREM DE MULTA RACEALA IN JUDECATA SUPERFICIALA.
Admirea, probabil te simti ofensata fiindca nu-ti place adevarul, sau preferi ca oamenii sa bage capul in nisip, ori gunoiul sub pres. Pe astea au mizat parvenitii bisericii, pentru a asupri in mod nedrept pe cei supusi.
Cat despre domnul Zaharia...nu prea mai este de spus ceva, cuvantul care-i place si pe care il foloseste de atatea ori fata de cei care nu-i convin, s-ar putea sa-l caracterizeze ; " prost sadea ".
Nimic pe lumea asta nu ma va convinge ca, canoanele de mai sus, de altfel, absolut dezgustatoare , ca ele au legatura cu credinta in Dumnezeu Mantuitorul, care s-a jertfit tocmai pentru combaterea unei astfel de atitudini, atat de primitiv exprimate.
Si, Anca, chiar nu are legatura cu lezarea proprie in priviinta acestora...degeaba insinuezi. Imi pasa de ceea ce se intampla intre oameni, nu doar de mine.
|