AM AVUT DEOSEBITA PLACERE SA VIZITEZ SI SA MA ROG SI SA MA INCHIN LA MOASTELE SFINTULUI MARE MUCENIC MERCURIE DE LA BISERICA DIN CAIRO ,ACUMA IN LUNA OCTOMBRIE.Am simtit pe tot parcursul aflarii in biserica o mare simpatie fata de acest sfint sau bine zis simpatia LUI fata de mine!M- alasat sa filmez in bisrica Lui ,desi nu e voie ,mi-e la cerere mi s-a dat aceasta permisiune ,apoi am primit tot ce am cerut ,aghiasma[caci acolo nu se gaseste la vedere fiind in cantitati mai mici],ulei ..pe carel-au primit si altii ,toti ,dc eu am cerut.Apoi desi am stat mai mult la pangar si nu stiam ca mai este si o alta biserica ,am simtit ca tot prin grija Sfintului ,am fost anuntata de ceilalti ce ieseau sa merg repede sa vad si sa filmez un mozaic vechi cu sfinta familie ,dar si biserica noua ,in care m-am inchinat.Este manastire de maici.Poate ca am simtit aceasta simpatie din partea sfintului ,tocmai pt ca este scit[eu nu am stiut atunci ci dupa ce am venit acasa].Ma intereseaza acatistul sfintului mare mc.MERCURIE ,SA-L IAU .uNDE IL POT GASI?!?
|