View Single Post
Vechi 08.11.2009, 23:11:05
Eutifievv_emi
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Z.Lidia Vezi mesajul
Si smerenia e importanta, pentru ca se zice ca pe cei la inceput de drum ii incearca adesea mandria, gandul ca sunt mai buni ca ceilalti, ca li se cuvine mai mult. Pe cand toata transformarea, imbunatatirea personala, postul si rugaciunea au legatura cu iubirea, cu comuniunea, chiar a-l pune pe celalalt mai presus decat tine, inclusiv pe cel pacatos, ca poate si pe acela il asteapta Dumnezeu.
Frumoasa expunere! Totusi a fi umil nu inseamna sa te subapreciezi de dragul smereniei, pentru ca nu este drept. Iar cat despre prrobabilitatea posibila sau imposibila aratate in dreptul dragostei desavarsite, demonstrate cu nepartinire in Hristos, nu poate fi contestata, nici pusa sub semnul unei intrebari care lasa de dorit.

Dovada ? Iat-o:

"Doresc Eu moartea pacatosului? zice Domnul, Dumnezeu. Nu doresc Eu mai degraba ca el sa se intoarca de pe caile lui si sa traiasca? "(Ezec.18:23)
Spune-le: "Pe viata Mea, zice Domnul Dumnezeu, ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca dela calea lui si sa traiasca. Intoarceti-va, intoarceti-va dela calea voastra cea rea! Pentruce vreti sa muriti voi, casa lui Israel?" (Ezec.33:11)
Reply With Quote