View Single Post
Vechi 09.11.2009, 14:10:34
RuhKara's Avatar
RuhKara RuhKara is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.02.2008
Locație: Miercurea Ciuc
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru RuhKara Send a message via Skype™ to RuhKara
Angry Uffff.....

Am citit fugitiv posturile si mi-a fost dat sa vad lucruri bunisoare dar si niste lucrurii de-mi vine sa ma tot duuuuc...
Parearea mea: - "Dumnezeu ne da dar nu ne baga in traista";
- Dumnezeu ne-a dat cap si creier ca sa le folosim nu sa le purtam de frumusete;
- Dumnezeu ne-a dat limba sa comunicam nu sa aruncam cu vorbele in vant(ca doar nu ne doare);
Ce tot atatea polemici cu imbolnavirile astea ....?
Mai fratilor...,am mai spus eu cuiva, suntetm ortodocsi sau nu...? Credem cu adevarat sau numa asa de forma ca sa apartinem si noi unui cult religios?
Uitati cum sta treaba...datoria noastra e sa ne protejam cat ne sta in putinta, trebuie sa facem tot ce e omeneste posibil si sa ne rugam cu credinta Domnului(cei care cred), restul intra in alte "elea", stiti voi>ispitirea lui Dumnezeu....
Daca facem tot ce suntem datori sa facem dar mergem cu indoiala la Sf. Biserica si privim cu indoiala Sf. Taine...atunci halal ortodocsi mai suntem fratilor...
Sa nu vb de domnii declarati atei......domnlior atei...imi pare rau sa o spun dar sunteti demni de compatimire...imi cer iertare dar asa cred...dar mai demni de compatimire suntem noi care ne dam mari ortodocsi dar nu ne diferentiem prin trare deloc de domnii atei...
Boli, cipuri, daca astea pot sa-mi fure credinta atunci le voi refuza(cipurile si alte asemenea dracovenii)iar daca nu....Uitam fratilor cine e Dumnezeul nostru si ne ducem pe râpa la vale...un singur cuvant dar ce spun eu- un singur suspin din inima ne poate darui mantuirea...ne legam la ochi cu lucrurile de suprafata si uitam adevarata credinta...ma impiedica pe mine cipul sa merg la sf biserica sau sa fac milostenie, sau sa devin un mucenic?raspundeti voi la intrebarile astea ....
Reply With Quote