Buna Brainic!Eu am 20 de ani si mai facut sa-mi amintesc de vaiata ma de pana in 15 ani.In scoala generala eram o eleva foarte bun.Nu eram chiar prima pe clasa, insa erm printre 4 elevi consideratii cei mai buni.Imi doream sa intru la un liceu un, la n liceu teoretic.Cu toate astea am luat examenul de capacitate cu media6.30.cnosc greselile pe care le-am facut, insa nu intru in amanunte.Cand m-am vazut intrata la liceul unui grup scolar si mai ales la un profil tehnic(eu care imi doream sa intru la filologie-franceza)am regretat amarnic si crede-ma o saptamna m-a durut capul.In clasa a 10 am incercat sa ma transfer la liceul si l-a profilul dorit prin sustinerea unor teste de diferenta.Am luat not mari la diferentele ed la limba romana, limba frnceza, muzica si desen, dar am picat diferenta la limba laina si nu m-am transferat.Am absolvit liceul la care am intrat, am dat un bac, un atestat si acum snt si studentala psihologie-ceea ce mi-am dorit inca din clasa a V-a.imi cer iertare daca plictisesc pe cineva.Voiam numai sa-i demonstrez lui brainic c orice gresala este reparabila in viata.Cat despre sinucidere trebuie inteles ca Dumnezeu ne-a lasat pe lume ca sa luptam pentru mantuirea noastra,iar prin sinucidere renuntam la aceasta lupt, deci ne dam atuti de buna voie in fata diavolului,ceea ce bineinteles ca nu ne dorim
|