View Single Post
Vechi 09.11.2009, 16:57:40
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca mai mult este un complex al tau, si mai mult decat atat nici nu mi se pare ca merita acest zbucium interior al tau.

La a cata intalnire ai putea sa ii spui despre scolioza ta???? Cred ca o poti aduce in discutie atunci cand vine vorba de sanatate..nu stiu, dar nu cred ca ar trebui sa lasi sa te afecteze atat de mult acest lucru si nici sa te defineasca, asa ca nici nu vad de ce ar trebui sa ii spui neaparat acest aspect la primele intalniri...sau de ce ar fi necesar sa iti faci ganduri legate de momentul ii care ii vei spune!!!!!

Incearca sa fii mai relaxata si sa privesti acest aspect ca pe oricare altul, fara a-i mai da atata importanta.

Eu de exemplu la inceputul relatiei aveam imperios necesara o refacere a unei lucrari...de fapt stai, a 2 lucrari dentare, una dintre ele chiar in fata...deci iti dai seama ce zambet cuceritor aveam, nu????... dar crezi ca mi-am facut griji???

Fii mai sigura pe tine, da la spate aceasta problema si roaga-te lui Dumnezeu sa iti dea ce stie el ca ai nevoie!

Pupici, Doamne ajuta!
Reply With Quote