View Single Post
Vechi 09.11.2009, 17:47:27
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ory, eu i-am scris Sophiei, nu tie. Sau tu esti si...sophia?!? Ar fi interesant de stiut... Poate asa ne explicam unele lucruri!

Tu nu ai mila de pacatos, ci aperi pacatul... si asta nu e bine. Nu am gasit nici un cuvant scris de tine despre combaterea pacatelor.
Sensibilitatea ta merge inspre intelegerea oricarei slabiciuni, dar impotriva canoanelor de indreptare. Asta intelegi tu prin a fi "tu insati"?!? Pai, nu e bine, ory!
ANCA, DACA TU CREZI CA URASTI SI COMBATI PACATUL, PRIGONIND PERSOANA, URAND-O, DAND-O AFARA DIN CASA, DAND-O DIAVOLULUI SISTEMATIC SI OMORAND-O ( DUPA CUM SPUN CANOANELE DE MAI SUS ), atunci, Mantuitorul nu s-a rastignit si pentru mintea ta, atunci, S-a rastignit degeaba .
Iar eu nu cred acest lucru. Categoric !
Demonstrati-mi ca sensul Scarificiului Suprem facut de Mantuitor, al Rastignirii Acestuia echivaleaza cu cele relatate in canoanele de mai sus si eu ma duc la o religie in care Dumnezeu chiar inseamna IUBIRE.
Cata aberatie ! Cata controversa absolut nedreapta fata de Dumnezeu Insusi . Nu exista scuze si nici un fel de interpretare viabila care sa dovedeasca ca acele canoane marturisesc voia Lui Dumnezeu. Doar ura si inventii !

Last edited by ory; 09.11.2009 at 18:07:19.