Citat:
Īn prealabil postat de ory
ANCA, DACA TU CREZI CA URASTI SI COMBATI PACATUL, PRIGONIND PERSOANA, URAND-O, DAND-O AFARA DIN CASA, DAND-O DIAVOLULUI SISTEMATIC SI OMORAND-O ( DUPA CUM SPUN CANOANELE DE MAI SUS ), atunci, Mantuitorul nu s-a rastignit si pentru mintea ta, atunci, S-a rastignit degeaba .
Iar eu nu cred acest lucru. Categoric !
Demonstrati-mi ca sensul Scarificiului Suprem facut de Mantuitor, al Rastignirii Acestuia echivaleaza cu cele relatate in canoanele de mai sus si eu ma duc la o religie in care Dumnezeu chiar inseamna IUBIRE.
Cata aberatie ! Cata controversa absolut nedreapta fata de Dumnezeu Insusi . Nu exista scuze si nici un fel de interpretare viabila care sa dovedeasca ca acele canoane marturisesc voia Lui Dumnezeu. Doar ura si inventii !
|
Nu asa, ory! "Lupta noastra este impotriva stapaniilor si a incepatoriilor", adica impotriva diavolului, nu impotriva omului. Ar trebui sa stii acest lucru. Ti-am mai scris despre faptele Domnului Iisus, cu care ar trebui sa se asemene calugarul si chiar si noi prin comportament, dar nu le-ai luat in seama. Nu stiu de ce ti-as mai scrie inca odata?!? Oricum intelegi doar ce si cum vrei tu. Mai invata!
Dumnezeu inseamna iubire, dar nu in termeni omenesti! Nu avem voie sa-L Il reducem pe Dumnezeu la gandirea si simtirea umana!