View Single Post
Vechi 09.11.2009, 18:50:05
Eutifievv_emi
Guest

Exclamation

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
1 Corinteni 15:
51. Iată, taină vă spun vouă: Nu toți vom muri, dar toți ne vom schimba, 52. Deodată, într-o clipeală de ochi la trâmbița cea de apoi. Căci trâmbița va suna și morții vor învia nestricăcioși, iar noi ne vom schimba. 53. Căci trebuie ca acest trup stricăcios să se îmbrace în nestricăciune și acest (trup) muritor să se îmbrace în nemurire. 54. Iar când acest (trup) stricăcios se va îmbrăca în nestricăciune și acest (trup) muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci va fi cuvântul care este scris: "Moartea a fost înghițită de biruință.

PLATON (428-348 a.Hr.) elevul lui Socrate scrie: "Sufletul este nemuritor si indestructibil. Cand omul moare, sufletul se desparte de trup deoarece el exista prin sine insusi. Moartea este doar separarea sufletului de trup."
1. As dori sa imi explicati textul din expus mai sus.
2. Platon a fost crestin ? A crezut in inviere ? In Dumnezeu, in viata vesnica ? In profetiile care se faceau pe atunci cu privire la Unsul Mesia ? Daca nu, atunci cum de incuvintati si acceptati acest concept ? CINE A FOST PLATON , un om a lui Dumnezeu ?
Dati-mi un singur exemplu de mucenici, dascali, si proroci care au fost filozofi ?
Daca nu ati stiuut conceptul platonist, cu privire la sufet a fost combatut de Aristotel, care l-a si superat.
3. Ati scris ce a scris elevul unui maestru analfabet, dar despre elevii Adevaratului Maestru, ce ne puteti spune ?

Iata care au fost cuvintele mele prin care am caracrerizat Grecia, la o ora de greaca : " Daca exista vreo tara al carei istorii este compusa din motologie, aceea ceste indubitabil Grecia!"
Cei mai mincinosi oameni au fost grecii. Numai mituri, fictiuni, fantasme, laluciri de tot felul si o sumedenie de baspe mestesugit alcatuite. Iata cu ce se indeletniceau grecii.
Iata si un argument biblic in sensul acesta : " Caci toti Atenienii si strainii, cari stateau in Atena, nu-si petreceau vremea cu nimic altceva decat sa spuna sau sa asculte ceva nou. "(Fpte 17:21) Iata dovada in ce priveste imensitatea de asa numitele opere literale. Aveau timp pentru ca asta faceau. Nascoceau tot felul de iluzii si fictiuni.

Va rog nu mai postati aici despre acest subiect!!!!!!!
Reply With Quote