Citat:
În prealabil postat de anna21
1 Si cred ca nimeni nu-mi poate face un bine mai mare decat sa se roage pt mine si pt cei dragi.
2. @Andrei
Ce surplus? Cum adica sa nu faca renovari ca sa dea la altii? Doar nu vrei sa vanda si icoanele ca sa imparta?
3 Dragoste = sa il ajuti pe altul sa fie mantuit!
4 Rugaciunea bisericii este f multa dragoste.
|
1. Tie personal da, atita timp cit conturile in banca sunt grase si sotul aduce bani cu carul dar din pacate gindesti individualist nu global, deci ..in ochii mei dpdv crestin nu prezinti interes
2. Ce surplus?, tu de cind nu ai mai vizitat o minastire prin tara sa vezi un pic cam cum stau treburile?...sau sa vezi ce case si-au ridicat multi... eu n-am nimic cu ei, bunastarea aduce pace in suflet dar sa nu uite ca vin vremuri grele cind trebuie sa dai inapoi din ce ai primit!!!
3. Asta-i dragostea ta? si cum il ajuti sa-i fie cald sau sa aibe stomacul plin de piine?...oare stind in Biserica si nefacind nimic practic? Crezi ca cititul unor rinduri, a unor tiparituri sunt DE AJUNS?( chiar si cu o minica smerita si incordata, cu ochii mici si patruns de emotie), chiar crezi ca copiii se vor satura din aceasta mimica?...ca doar esti mama
Tu ca mama il hranesti pe Ionica cu vorbe?
4. De acord, dar in plus ce faci ca sa materializezi rugaciunea?
Dumnezeu te-a auzit si ti-a dat sanatate, putere si punga plina de la biserica sa ajuti pe cel fara acoperis si tu ce faci?...continui sa te rogi sau sufleci minecile?
Tu nu vezi ca-l necajesti pe Dumnezeu si nu-l asculti!