View Single Post
Vechi 09.11.2009, 19:54:52
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
De citeva ori am aratat ca numele complet si corect al asa ziselor canoane este ,,sfintele si dumnezeiestile canoane" ,ca acestea au fost rodul sfintilor apostoli, sinoadelor ecumenice (si este de retinut ca nu a existat un sf sinod la care sa nu se fi intimplat mari minuni si la care sa nu participe parinti considerati sfinti din timpul vietii),a unora locale si a unor sfinti.
La fel este povestea dogmelor. Vis-a-vis de aceasta exista parerea fatisa a unor ,,smeriti" frati care sunt vehement contra lor. Pai sa fie ... orisicine (ORY-si-cine...?)numai ca marturisirea lor se cheama altcumva .
,,Ca mila si adevarul iubeste Domnul; D.zeu har si slava va da. D.zeu nu va lipsi de bunatati pe cei ce umbla intru nerautate" (Ps.83/12)
Bine-nteles ca ai dreptate...asa se bateau cu pumnul in pipt si fariseii, iar Domnul i-a ignorat pentru nebunia si mandria lor ascunsa si a stat pe langa oamenii simpli.
Nu mi-ati raspuns la ceea ce am aratat mai sus, daca dovediti ca acele canoane echivaleaza cu sensul sacrificiului Suprem Al Domnului, atunci... NO COMMENT !
Nu m-am pretins smerita si nici nu am evidentiat interminabile citate ca si cum eu as tine cu dintii de ele in viata de zi cu zi...cum fac cei " iubitori " de Dumnezeu.
A fost cam dur Andreicozia, insa are dreptate cu cea " iubire nepamanteana ", si nu mai stiu cate lucruri emise de oameni dincolo de natura umana, care devin, efectiv psihoze si nu dovezi de piosie si intelegere mistica.
.... " in orice religie, se gaseste destula credinta pentru a ura, dar nu se gaseste destula credinta pentru a iubi !..."

Last edited by ory; 09.11.2009 at 20:02:15.