Subiect: Pr Iustin Parvu
View Single Post
Vechi 09.11.2009, 22:54:09
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dulcineea Vezi mesajul
cum vi se pare acest fapt?????
s-a dus o perosana ,o femeie la acest preot Iustin Parvu ca a auzit ca e vazator cu duhul si sa o ajute intr-o problema iubea un barbat care nu o iubea si o iubea un barbat pe care ea nu-l iubea dar ii accepta ajutorul,acesta fiind alta natie si avea bani.si s-a dus ea la preot si ii da un pomelnic scris cu cei 2 barbati si cu alte cateva rude de ale ei...si cand i l-a dat preotului acesta a inceput sa taie de pe lista persoanele pentru ca nu se roaga pentru ei...adica a vazut cine...ca era un protestant ,ca era un ateu si un ortodox ...neortodox.
se paote face asa ceva sa tai persoanele de pe pomelnic?
vreau o lamurire...
multumesc
doamne ajuta!

La fel am patit si eu... Am dus un pomelnic cu nemele meu, al sotului si al copiilor, iar Parintele a taiat numele sotului de pe pomelnic... L-am intrebat de ce... si mi-a spus ca el nu mai e crestin ortodox, e o oaie ratacita si singurul lucru ce-l poate face e sa-l puna la Psaltire... Am ramas cu un gust amar, pentru ca sotul meu era crestin ortodox, dar... nu au durat mai mult de 3-4 zile si sotul meu mi-a dat "vestea" ca in cateva zile se va "boteza" la penticostali.... Asta cum o explicati?...
Parintele este un Sfant. Si a ajutat atat lume... Spune vorbe putine, dar "cine are urechi de auzit, sa auda"....
Dumnezeu sa-l aiba in paza sa pe Parintele Iustin.
Doamne Ajuta
Reply With Quote