Vezi ca daca stai si te gandesti, nu a fost chiar asa de rau precum ai crezut la inceput? Am vazut si eu coruri si coruri, si in multe mai este cate o doamna care se crede primadona, sau coruri nu foarte bine armonizate, sau coruri cu foarte putine voci tinere, dar na, dat fiind la cati tineri vin la biserica...Dar in general, daca imi place cum slujeste parintele, si daca simt trairea lui, si daca imi place cum predica, eu pot sa ignor deficientele corului.
Citat:
În prealabil postat de glykys
A, in categoria defecte comune: in ambele biserici se gasesc niste babute sa vorbeasca in timpul slujbei si telefonul suna si nu se opreste cand ti-e lumea mai draga!
|
Da, si pe mine ma deranjeaza telefoanele astea. Ma rau decat cantaretii razleti care se cred coristi. Cel mai tare ma deranjeaza cand cel sunat nu inchide rapid telefonul, ci lasa sa sune si fuge repede-repede spre iesire ca sa raspunda. Nu stiu cum ar putea sa fie preotii mai clari ca lumea sa inchida telefoanele mobile in timpul slujbei. Sau sa le puna pe silent, sau pe vibratie.
http://www.youtube.com/watch?v=b0SuteipTVg