View Single Post
Vechi 10.11.2009, 04:37:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Ceea ce e cu adevarat jalnic, mi se faptul ca sustineti in mod indirect, ascuns si las parerile lui ORY.Aceasta e opinia ei despre calugarie, si- a expus-o ca orice om liber de 2,3, n ori…si ca alti useri am considerat ca e de ajuns.Dvs insa sustineti ca ea este cea mai in masura sa-si dea cu parerea, din motivul ca 3 ani ati conversat pe privat, si dvs.si ea stiti ce stiti…., detineti de fapt,,Piatra Filozofala”.
Sincer, ar trebui sa fiti mai responsabil.Ganditi-va (daca nu cer prea mult), la acei vizualizatori ai temei,, Calugaria”, poate o parte dintre ei chiar cauta niste raspunsuri, altii au reticente fata de ortodoxie si vor sa-si explice niste lucruri…la ce concluzii credeti ca au ajuns ei din moment ce calugaria este contestata la ea acasa?Mesajul dvs., nu i-a smintit putin, sustinand-o pe Ory?
Dar ca bun crestin ortodox ce sunteti, nu puteati s-o convingeti tot pe privat ca din moment ce si-a expus o data,.de 2..de n ori opinia e bine baremi sa fie politicoasa si sa nu loveasca chiar in inima ortodoxiei?
Nu suntem totusi nici pe forumul penticostalilor, nici pe forumul,, Copiii spun lucruri traznite”, suntem pe un forum ortodox. Nu stiu sincer ce drept va arogati sa judecati oamenii..ala-i bun, celalalt nu, altul sare calul, etc….…
Nu stiu in acest caz cine este josnic, sau lipsit de bun simt asa cum m-ati calificat in randurile sus amintite datorita faptului ca am afirmat ca sustineti parerile lui ORY si ca va erijati intr-un fel de ,,GURU” al acestui forum…
Tot nu ai înțeles nimic , ea a trăit în sânul Ortodoxiei mult mai mult decât tine , decât mine sau altcineva din cei ce au mai scris pe acest topic , cel puțin la Tema : Călugărie . Este una a fi un mecanic ca tine sau un om simplu ca mine, și alta e a trăi cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu , în dragoste de Dumnezeu și a-ți dedica toți anii copilăriei și ai tinereții Lui ! Ești mult , mult, prea superficial (ă ) , și răuvoitor(are ) , și fără bun simț . Să-ți fie RUȘINE ! ! !

Last edited by cristiboss56; 10.11.2009 at 04:56:01.