Subiect: Necazuri
View Single Post
Vechi 10.11.2009, 10:58:22
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Inteleg prin ce treci - pentru noi, anul 2006 a fost un adevarat cosmar: am fost diagnosticata cu o tumoare maligna, am urmat un tratament agresiv, in acelasi an mama mea a fost diagnosticata cu cancer rectal, a fost operata de urgenta si la trei saptamani dupa operatie a murit. Si in general, in tot ce incercam - profesional si nu numai - nu aveam spor. Toate se sfarseau rau.
Mi-a trebuit destul de mult timp sa inteleg de ce s-au intamplat aceste lucruri, si am ajuns la o singura concluzie - Dumnezeu a permis aceste lucruri pentru ca a vrut sa ne disciplineze, sa ne intoarcem cu toata inima catre El si astfel sa putem fi mantuiti.
De mare folos au fost: participarea la Sfanta Liturghie, spovada facuta cu mare grija, impartasania, rugaciunea zilnica, postul, citirea zilnica a Sfintei Scripturi, milosteniile, acatistele la Sf.Ciprian, sfestania casei, utilizarea cu credinta a aghiazmei si a tamaii la rugaciune, rugaciunea la sfantul inger pazitor si mai ales la Sfantul Arhanghel Mihail, la care se adauga (si e poate lucrul cel mai greu) abandonarea totala la vointa lui Dumnezeu.
Problemele nu au disparut, dar ... s-a mai facut lumina.
Curaj, Dumnezeu nu ne-a creat ca sa ne abandoneze, ci ca sa fim, in final, cu El in vesnicie.
Reply With Quote