Nu stiu, am mai postat si la "vaccinuri" ceva pe tema asta. Sunt multe la mijloc si totul tine de bolnav pana la urma, dar in acelasi timp si de Dumnezeu, daca si ce planuri are cu el...
Eu NU sunt de acord cu citostaticile. Am pe cineva in familie care acum este intr-un stadiu destul de avansat al cancerului. A inceput din pripa si a facut radioterapie cu multa constiinciozitate. Apoi a refacut analizele si au iesit toate foarte bune, cancerul... disparuse. Dupa ceva timp a refacut analizele si, fiasco, a reaparut.
NU cred in medicina clasica. Pe mine m-a dezamagit intr-un fel desi nu pot sa spun ca rezultatele si cercetarile in sine, sunt de neglijat, dar nu terapia ci diagnosticul trebuie cautat la medic.
De cateva saptamani, am sfatuit pe cineva care in doua zile trebuia sa inceapa la Institutul Oncologic Fundeni, prima sedinta, pentru un cancer de colon deja operat. Norocul acelei persoane a fost ca l-am descoperit pe cel care m-a vindecat pe mine in urma cu 22 de ani. Face si acum acelasi lucru, discret, fara valva, in limita propriilor puteri si a rezervelor de ceaiuri pe care le poate recolta peste an. Nu-i place faima si nu are decat doua zile pe saptamana in care se intalneste cu bolnavii. Din cate stiu (si nu l-am mai vazut de atunci) nu primeste pacienti decat in masura in care realizeasa ca acesta are sanse daca urmeaza tratamentul EXACT asa cum i se cere. Nu pot sa-i divulg numele si adresa fiindca nu mi s-a dat aceasta permisiune. Oricum, sotul persoanei care a inceput tratamentul la recomandarea mea, nu mai stie cum sa-mi multumeasca de cate ori ne vedem; a fost un concurs de imprejurari pe care nici el nu si le poate explica. Toate s-au intamplat in mod ciudat, ca si cum ar fi fost programate meticulos sa se petreaca asa. Eu nu mai stiam nimic de acel terapeut de 20 de ani (desi am incercat in toate felurile sa-l gasesc in ultimii ani). O sa ne vedem curand cand am drum pe-acolo. Am vorbit putin la telefon si e si el nerabdator sa ne revedem... Nebanuite sunt caile Domnului, daca Il cautam in gandurile noastre!
|