View Single Post
Vechi 10.11.2009, 11:41:42
Gavrilia Gavrilia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb Ia te uita, cate mesaje!

Va multumesc pentru raspunsuri!

@AndruscaCIM: m-ai facut sa rad cu "zambetul cuceritor". Iar cu "zbuciumul interior"... ai dreptate, gandurile legate de asta devin, uneori, un zbucium. Si chiar asa o sa ma rog in continuare, "sa imi dea Dumnezeu ce stie El ca am nevoie".

@sophia: "Cel care iti va fi dat de Dumnezeu te va intelege, respecta si ajuta in toate. La mine este asa." Ma bucur din suflet sa aud de la tine asta. Ca ai primit darul Lui Dumnezeu. Si eu ma rog sa-l primesc, daca va fi voia Lui. Si tie multa sanatate, draga Sophia!

@MariS_: Mai, "scolioza la minte"?! Cat am putut sa rad!... Da, uite, mai ales dupa mesajele voastre de aici, o sa-mi fac curaj (de fapt, o sa ma rog sa primesc curaj, pentru ca, de fel, sunt cam "frunza tremuratoare") ca sa fiu mai relaxata in privinta problemei mele. Si, intr-adevar, am simtit iubirea Lui Dumnezeu si stiu ca El cerceteaza adancul inimii mele.

@MadalinaM: Mi-ai adus aminte de ce imi mai spune mama uneori, cand vede cate o umbra de tristete pe fata mea; imi spune ca ar trebui sa fiu fericita asa, pentru ca, daca intr-adevar voi ajunge sa fac pasul casatoriei, voi sti ca omul acela a trecut un "test" si ca ma iubeste cu adevarat, pentru ceea ce sunt ca persoana si ca suflet, abia apoi pentru infatisare.

@philalex: iti multumesc de incurajare!...

...si voua tuturor! Este bine sa stiu ca niste oameni pe care nu-i cunosc fizic, dar care stiu exact despre ce problema este vorba, considera ca merita sa nu renunt la gandul familiei. Este bine, spun, pentru ca eu asta imi doresc: o familie binecuvantata.
Insa, cum va vrea Dumnezeu, pentru ca El stie cel mai bine! :)

Doamne ajuta!
"Fiecare dintre cei de langa noi, fiecare aproape al nostru este trup din trupul nostru (Efes. 5,30). Pot sa nu ma ingrijesc de asta, pot sa-l amarasc, pot sa-l urasc? Aceasta e cea mai mare taina a bisericii noastre, sa devenim toti una in Dumnezeu. Daca facem asta, devenim ai Lui. Aceasta este Biserica. Aceasta este Raiul. Aceasta este Ortodoxia". (Parintele Porfirie)
Reply With Quote