View Single Post
Vechi 21.02.2007, 04:41:17
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Pentru acest subiect am descoperit si o rugaciune mai neobisnuita.

Rugaciune pentru sanatatea Pamantului

Doamne Dumnezeule, in genunchi te rugam, ajuta-ne caci suntem neputinciosi si poftele ne imping continuu la pacate. Prin solii Tai ne-ai atras atentia asupra pacatului suprem de a distruge aceasta bijuterie a universului, singura planeta cunoscuta plina de viata si de frumusete, care este Pamantul nostru. Suntem ticalosi, Doamne, si asemenea lui Lucifer care a vroit sa se urce mai sus decat Dumnezeu, aceasta dorim si noi. Gustul puterii ne face sa nu avem masura si intelepciune in ceea ce facem si sa ne talharim unii pe altii si plini de ipocrizie sa urmarim de fapt puterea si implinirea poftelor pe toate planurile.

In genunchi Te rugam Tata ceresc, sa ne dai inteleciunea de a fi chibzuiti si de a nu distruge casa aceasta minunata pe care Tu ne-ai daruit-o. Ne-ai avertizat prin solii Tai sa ne comportam cuviincios cu planeta noastra si pana acum tot nu am vrut sa te ascultam. Ne bati cu furtuni, cu extinderea deserturilor, cu inundatii, cu lipsa apei, cu topirea ghetarilor, cu incalzirea climei, cu seceta, cu saracie, cu impartirea lumii in bogati si saraci, cu foamete, cu boli, etc. si tot nu intelegem.

Te rugam Tata Sfant sa ne ierti pentru ce am facut pana acum si sa ne dai intelepciunea de a nu mai polua Pamantul nostru scump nici fizic si nici moral astfel ca sa-ti fim placuti Tie si sa ne primesti in Imparatia Ta cea plina de Lumina, de Bunatate , de Fericire , de Pace si Dreptate, de Milostivire si Intelepciune in vecii vecilor. Amin !

Reply With Quote