View Single Post
Vechi 10.11.2009, 23:58:23
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(IV)

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --

CN: Am să arăt ceva acum. Deci, pe această copertă a Cărții sper să poată colegii mei de la cameră să vă arate – iată, este chipul...
MIH: De pe giulgiu...
CN:...Mântuitorului de pe giulgiu.
MIH: Da.
CN: Da? Iar pe spate am să întorc acum această carte, și o să vă arăt și dumneavoastră, dragi prieteni – pe spate este fotografia de acum.
MIH: Actuală.
CN: Fotografia actuală. E o asemănare într-adevăr izbitoare.(Notă: Moderatorul Claudiu Neagoe, care a condus bine până acum confruntarea televizată cu Antihristul, face aici un inexplicabil joc al acestuia, pretinzând că “asemănarea dintre figuri este izbitoare”. Nici vorbă de așa ceva! În primul rând că poza este adusă de Mihăilă, care pretinde că este ”de pe giulgiu” , dar este o poză contrafăcută, retușată în chip grosolan, care nu seamănă deloc cu chipul original de pe giulgiul din Torino. În al doilea rând, nici măcar chipul de pe giulgiu nu se știe dacă este sau nu o contrafacere, controversele pe această temă încă nu s-au încheiat. În fine, orice bărbat cu părul mare și cu barbă seamănă întrucâtva cu chipul consacrat al lui Hristos. Dar deosebirile dintre Mihăilă și chipul lui Hristos de pe giulgiu sunt și ele, ca să folosim același termen, izbitoare!)Asemănarea fizică, cel puțin... ăăă... confirmă, să spunem, ipoteza asta. Dar... oamenii se așteaptă ca atunci când Mântuitorul vine din nou să fie o revenire spectaculoasă, să coboare pe un nor alb... nu știu, să se întâmple ceva ieșit din comun... să urmeze Apocalipsa, să fie o judecată care... prin care să treacă toți oamenii... Ce poți să-mi spui despre asta?
MIH: Da, ai dreptate, și...
CN: Toată...
MIH: ...confirm!
CN:... toate cărțile de dogmă creștină merg pe această variantă.
MIH: Așa am...
CN: Trebuie să fie o revenire în forță, Mântuitorul trebuie să taie răul...răul din rădăcină.
MIH:... exact așa am crezut și eu! Da, exact așa am crezut și eu. Numai că, acest Mântuitor are și El liber arbitru, și are posibilitatea să vorbească cu Tatăl și să-I ceară să vină mai devreme, nu într-un mod spectaculos, ci într-un mod obișnuit și normal, ca și prima dată,(Notă: Dacă ar fi așa, s-ar înfrânge proorocia din Biblie, care afirmă că dimpotrivă, a doua venire a lui Hristos nu va mai fi în umilință, ca prima dată, ci în slavă, așa cum S-a suit la Tatăl pe norii cerului: “Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer” - v. Fapte, 1, 11) deci printr-o ...ăăă... încarnare...aparent obișnuită, pentru a vedea de la fața locului (Notă: Parcă n-ar putea vedea El și de departe, din ceruri, cum stau lucrurile!) cum s-au schimbat lucrurile...
CN: Stai puțin!...
MIH:... în acești 2000 de ani...
CN:... îți dau un citat chiar din Cartea Ta...
MIH: Da.
CN: ... “Voi veni și cu navele-nori, spectaculos, așa cum vă doriți, însă va fi prea târziu să Mă recunoașteți atunci.” Cum, de ce mai târziu?
MIH: Da,da,da!
CN: Care ar fi, să spunem, sensul acestei fraze?
MIH: E vorba de răpirea aleșilor, sau răpirea creștinilor în văzduh, lucru care se va întâmpla cât de curând, e vorba de cei care-și doresc binele și care își dau șanse. Cei care își dau șanse, practic cum spun eu, “aleșii se aleg singuri”. Da? Deci, Dumnezeu ne iubește pe toți la fel, nu are preferințe, însă noi putem să ne deschidem mintea și inima și să primim ajutorul divin, care ne vine și prin această conștiință divină, da? prin conștiința hristică, dar și prin oameni care au anumite haruri și care ne pot ajuta. Deci Dumnezeu ne ajută prin oameni, Dumnezeu ne poate sfătui și prin cărțile spirituale care au apărut din fericire căă... din ce în ce mai multe, da? și într-adevăr, va fi un moment în care lucrurile vor fi foarte clare și la moduu... brutal, adicăă... vor apărea simultan, de fapt sunt, oarecum cunoscuți, și Hristos, și Antihrist, și oamenii vor... vor fi puși în fațaa... acestei dileme să zic așa... deși fiecare om care-și ascultă inima știe ce să aleagă. Știe caree...
CN:... știu...
MIH:...care este omul bun și care este omul rău...
CN:...impresia mea este că intrăm, așa, într-o parte concretă a dialogului nostru...(Notă: E doar o impresie)
MIH: ...Iar referitor la navele-nori , este vorba de o civilizație extraterestră, sută la sută benefică pământenilor, e vorba de Elohim, sau Elohimi, cuvântul care a fost greșit tradus în Biblie drept singularul Dumnezeu, și am scris iarăși în Carte(Notă: Iar își face reclamă!) pasaje din Biblie care vorbesc despre acest lucru. Și în primul rând pot să fac o trimitere la Geneză. La Geneză Dumnezeu spune: “Să facem om după chipul și asemănarea Noastră. Și a creat bărbat, și a creat femeie”. Deci Dumnezeu ori este hermafrodit, ori este androgin și atunci s-a disecat în două și a făcut bărbat și femeie, ori într-adevăr este această civilizație Elohim, pentru că în limba ebraică elohim înseamnă “coborâtor din cer”. Și elohimii sunt această civilizație care ne-au creat (Notă: Deci Mihăilă pretinde ceva ce intră în contradicție flagrantă și gravă cu Biblia, pretinzând că nu Dumnezeu i-a creat pe oameni, ci extratereștrii cu numele Elohimi!) și care ne veghează permanent. Și sunt aceste navele-nori referirea la caree... pe care oricine poate s-o găsească și-n Cartea Mea (Notă: Iar își face reclamă!) și-n Biblie, (Notă: Aiurea! în Biblie nu se spune nimic de navele-nori!) este vorba despre aceste nave în care acești elohimi ne veghează și pot interveni și ne pot ajuta. Însă numai dacă noi, cu sufletul și telepatic cerem ajutorul. Dacă cerem ajutorul vom fi ajutați. Dar în momentul de răsc ruce, când este posibil să se întâmple un cataclism, dacă omenirea nu se corectează de bunăvoie, va fi corectată de nevoie. Și atunci, conform cauzei și efectului, conform răutății acestui nivel de conștiință al umanității, va avea loc un cataclism, deci nu este o pedeapsă divină, este pedeapsa pe care noi, noi ne-o atragem. Și în acest caz, cei care sunt mântuiți și cei care merită să fie ajutați vor fi salvați în Noul Ierusalim ceresc(Notă: Hopa! Aici Mihăilă se suprapune la concurență peste cei de la Pucioasa!) și în aceste nave-nori. De către Elohim, așa cum scrie în Biblie și-n Apocalipsă. (Notă: Minte, minte Mihăilă, despre Elohim nu se spune nimic în Apocalipsă!)
CN: Dă-mi voie să fiu din nou...sincer...
MIH: Deci va fi gen “Războiul stelelor”!(Notă: Mihăilă e cinefil cultivat, a văzut prea multe filme SF și i s-au aprins creierii)
CN: ... și să recunosc că m-aș fi așteptat cu oricine să stăm de vorbă în seara asta, nu știu, cu președintele Traian Băsescu, să ne facă, hă, hă, domnul președinte Obama o scurtă vizită aici în studioul DDTV, dar în nici un caz nu m-am așteptat să avem pe cineva care să spună că e... Messia. Poți să faci un miracol? Poți să faci o minune pentru noi în seara asta?(Notă: Bravo, Neagoe, ești curajos, i-ai aruncat o mănușă de fier! dar să nu te-aștepți să-l prinzi în laț pe Mihăilă, că el e alunecos, e uns cu toate alifiile)
MIH: Ha, ha!... Ha!...Hm!... Hm! hm! ... Oricine să știi că poate să facă... să facă miracole dacă are credință și dacă știe să aplice niștee... niște principii spirituale simple și clare. Să știi că miracolele au în viațaa... au loc în viața noastrăă... chiar zi cu zi , dar nu ne dăm seama dinn...
CN: Ți s-a întâmplat...
MIH: ...din prea multă superficialitate...
CN: ... vreodată să spunem, să ai parte de un astfel de moment?
MIH: Sigur, sigur! Deci, se întâmplăă... Chiar prin faptul că M-ai chemat aici...(Notă: Asta da, minune! Mihăilă ajuns actor la DDTV, jucându-L în travesti pe Iisus Hristos)