Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Sfanta Scriptura spune ca "ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta"... Deci, crestineste, nu avem voie sa ne despartim de persoana cu care ne-am cununat, decat numai in caz de adulter.
Cum vedeti voi asta? Credeti ca orice ar fi, doi oameni, sot si sotie, trebuie sa ramana impreuna, daca nu este vorba de adulter? Chiar daca exista batai, jigniri si o viata petrecuta numai in lacrimi?... Chiar daca in loc de iubire, ajungi sa simti pentru persoana de langa tine indiferenta sau poate mai mult?...
|
Draga Lacrimi, cel mai bine te sfatuieste duhovnicul nu noi.
Eu stiu ca daca va casatoriti sunteti una, nu doi ca sa va separati. Si Dumnezeu v-a unit.
Acum daca unul sufera, este normal sa sufere si celalalt (adica tu).
M-a impresionat ce ai spus despre sotul tau: grea incercare! Mi-a fost rusine ca m-am plans de problemele mele, cand am citit prin ce treci tu!
Gandeste-te ca nu esti singura: Il ai alaturi chiar pe Dumnezeu, pe Sf. Maica a lui Hristos, pe toti sfintii parinti.. Doar sa le ceri ajutorul!
Gandeste-te ca si sotul tau este in suferinta (chiar daca poate nu-l doare), s-a lepadat de credinta, s-a dus singur de la lumina in intuneric.. este un pacat foarte mare. Nu este vorba doar de viata asta si de nefericirea ta.
Eu cred ca acum tu trebuie sa fii puternica pentru amandoi, roaga-te lui Dumnezeu neincetat sa va ajute.