Citat:
În prealabil postat de Floar3
Vreau argumente plsss, nu ca biserica zice asa, ala zice asa. Eu sunt ortodoxa, sa nu crezi ca sunt sectanta, dar nu pot sa accept niste idei fara sa le inteleg, altfel chiar ca nu o sa mai stiu ce e cu credinta mea. Doar trebuie sa imi cunosc credinta, nu?
|
Inalta'te la vietuirea Sfintilor Parinti si vei intelege cu siguranta toate cate au inteles ei !
Calca'le pe urme in nevointe si rugaciuni, in smerenie si nebunia lor cea sfanta.
Atunci vei intelege mai usor cuvantul pe care'l ziceam:
"Ascult de Parinti !"
Nu ma pot inalta la vietuirea lor sfanta, motiv pentru care ma incred in ei fara a cauta sa despic in patru ceea ce mintea si inima mea nu au puterea sa patrunda. Mai ales ca orice putere de intelegere este un dar al lui Dumnezeu. Daca omul cauta cu Dumnezeu, afla. Daca se increde in sine si cauta numai dovezi si argumente, va ramane singur. Va cauta si nu va gasi. Va privi spre Hristos si nu'l va vedea.