Citat:
În prealabil postat de anaana71
intrebarea nu era pentru a ma pune in incurcatura, era doar o curiozitate. nici eu nu cunosc foarte bine multe lucruri, si prin aceste intrebari invat si eu. :) eu ma deschis discutia tot din curiozitate, si de data asta curiozitatea nu m-a "omorat". asa am inceput sa citesc, pentru ca este foarte greu cand cineva exemplifica ceva cu versete din Biblie , si tu te uiti ca mata-n calendar si nu poti sa combati. asa ma bucur ca exista acest forum unde pot intreba si acest site unde pot citi fara sa-mi mie teama ca dau de vreo erezie :)
|
Evident ca tie iti foloseste sa afli cat mai multe raspunsuri si argumente, insa eu facusem referire la intentia interlocutorului....si crede-ma ca sunt foarte hilari. Am cunoscut un profesor dr. care le aloca timp acestor oameni smintiti si sta de vorba cu ei nopti intregi...si cica orice s-ar vorbi, orice le-ar spune si oricat, la finalul discutiei ei il trimit sa le explice ce vad ei pe Biserica, de ce apare cuiul in gard, de ce stalpul din Biserica e drept, de ce culoarea e verde si tot asa....deci ei nu au nici cea mai mica intentie sa se lumineze, ei vor doar sa faca o hara-hara si cam atat, pentru asta sunt antrenati de fapt si nu pentru altceva, intelegi?
Deci majoritatea sufera o spalare de creier, si nu pot procesa nimic altceva din ce aud, pentru ca nu pot, ei de fapt nu pot gandi...li se dau de memorat cateva foi cu citate si explicatii ( facute de pastor evident...nu ca ar fi ei capabili sa ingaime 3 cuvinte cand citesc un citat pur si simplu...desi cica Biblia se explica singura, pai atunci de ce ratonii mei rage pastorul ala in fata tuturor ????)
Ideea e ca e timp pierdut, cel alocat lor...dar daca insa e pentru tine si pentru a te edifica, iti dai seama ca e tot ce se mai poate mai frumos!Succes!
Doamne ajuta!