Citat:
În prealabil postat de Maranatha
Acest remarcabil acord pare să arate cât de răspândită este greseala de a atribui crestinismului primar credinta greacă în nemurirea sufletului. Mai mult, oamenii cu atitudini ca cele pe care le-am amintit sunt uniti printr-o incapacitate comună de a asculta cu obiectivitate totală ceea ce ne învată textele despre credinta si nădejdea crestinismului primar, fără a amesteca cu interpretarea textelor propriile lor opinii si conceptiile care le sunt atât de dragi.
|

Mă faci să râd copios. Cică:"
oamenii cu atitudini ca cele pe care le-am amintit sunt uniti printr-o incapacitate comună de a asculta cu obiectivitate totală ceea ce ne învată textele despre credinta si nădejdea crestinismului primar"
Bine că sectanții adventiști au o capacitate comună de "a asculta cu obiectivitate totală ceea ce învață textele despre credința și nădejdea creștinismului primar" și asta derivă din "obiectivitatea" fondatoarei sectei, Ellen White care la îndemnurile celor apropiați a început să predice moartea sufletului după moartea trupului, schimbându-și total opiniile pe care le-a avut până atunci.