Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Se intitulează creștin-ortodox, însă bunul simț îți cere să-i răspunzi omului când te întrebă ceva (noi asta am făcut), iar când cineva e lipsit de bun simț și rostește minciuni la adresa adventiștilor, trebuie ca ceilalți (cei cu bun simț) de pe forum să cunoască adevărul.
|
Draga da cine cine ti-a adresat tie vreo intrebare? Cine te-a invitat sa-ti postezi ereziile? Din cate stiu ai fost bannat de mai multe ori pentru asta. Bunul simt si ratiunea ar fi trebuit sa-ti spuna ca ceva nu e in regula cu atitudinea ta.
Cel putin daca ai fi avut "putina rusine" sa te limitezi la sectiune dedicata sectelor, sa corectezi "minciunile" spuse la adresa adventistilor.
Dar nu! Bunul simt ti-a cerut sa intri si pe alte sectiuni, sa lovesti in ce are mai scump ortodoxia: Sf. Cruce, Maica Domnului, Sf. Taine, icoane....
Draga acesta nu e forum de propaganda adventista, este un forum unde crestinii ortodocsi incearca sa se ajute unii pe altii cu sfaturi in ce priveste trairea ortodoxiei. Nu avem nevoie de tot felul de eretici care "sa ne ameteasca" cu ratacirile lor.
Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Așa că: la mai multă considerație și toleranță!
|
In locul tau mi-ar fi fost rusine, sa adresez asemenea cuvinte dupa un asemena comportament(lipsit de toleranta si consideratie). Dar totusi, iti multumesc pentru urari.
Afla ca sunt o persoana toleranta, o persoana care respecta principiile religioase ale celori din jur, ca urmare nu fac prozelitism, nu imi agaseaza semeni contrazicandu-le principiile de viata si cele religioase. Putem spune asta despre adventisti sau despre puzderia de secte apartute in ultimele viacuri? Nu! Ei sunt detinatorii "adevarului absolut", desi "l-au descoperit" la vreoa 1800 de ani dupa ce ACESTA s-a facut pe SINE cunoscut.
La mult bun simt!