Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
pacatele se transmit pina la al 4-lea neam deci si ale stra-strabunicilor.ITI RECOMAND CU TOATA CALDURA SA CITESTI MINUNATA CARTE SCRISA DE MARELE DUHOVNIC ARSENIE BOCA-CARAREA IMPARATIEI SI ATUNCI TOATE TI SE VOR PAREA FOARE CLARE, TE ASIGUR DE SATA SI DE ALTFEL ESTE O CARTE CARE MERITA A FI CITITA DE TOTI pt ea clarifica multe lucruri printre care si aceasta problema .DUMNEZEU intervine inclusiv in genetica omului,exista asadar o dimensiune duhovnicesaca a geneticii pe care ne-o prezinta parintele ARSENIE BOCA in minunata sa carte.succes la citit!
|
Eu cred ca un copil care nu face ce face parintii lui si se fereste cat poate de pacate el nu plateste pt pacatele la altiii.....Dar de multe ori noi oamenii suferim din cauza greselilor noastre si pacatelor noastre......Pt ca pacatele noastre ne indeparteaza de lumina lui Dumnezeu.....Pe bunul Dumnezeu il putem gasi in cele 10 porunci.......ca sa ne ajute si sa ne protejeze de rele.Dar daca oamenii vor sa fie protejati de rele atunci nici ei nu trebuie sa faca rele...Pt ca tot ni se intoarce inapoi,prin alte persoane de la care nici nu te astepti...Pt ca asa lucreaza Dumnezeu.....-----------------Eu cred ca daca un om se fereste cat poate sa nu faca pacate si se roaga din tot sufletul ca Dumnezeu sa il fereasca de pacate si sa il ajute sa se fereasca de rau.....Pt ca dUMNEZEU PROTEJEAZA PE TOTI CEI CARE SLUJESC LUI ,si Sunt CRESTINI ADEVARATI,,,