View Single Post
Vechi 11.11.2009, 22:02:36
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Inteleg, insa acum vorbim strict despre tine, care nu ai fost abuzata fizic niciodata si ai in grija DOI copii. Trebuie sa imi explici mai bine si cit mai concis de ce te-ai racit de sot din moment ce ai un contract facut in fata lui Dumnezeu de a avea grija unul de celalalt pina la sfirsitul vietii
Ce s-a intimplat?

Nu m-am racit eu de el, ci el de mine. L-a inceput cand am auzit ca se boteaza, nu am vrut sa mai stiu de el, dar apoi m-am gandit ca Dumnezeu ne-a legat si nu pot eu, un simplu om sa provoc despartirea. Asa ca ne-am impacat si ne-am inteles ca fiecare va respecta religia celuilalt, iar in afara faptului ca el va merge miercuri seara si duminica dimineata la adunare, nimic din viata noastra de pana atunci nu se va schimba... Dar nu a fost deloc asa... Vine de la munca si aproape seara de seara merge la "adunare", duminica vine la 12, sta apoi la masa si citeste Biblia, dupa care la 5.30 pleaca din nou... Dar ce ma deranjeaza de fiecare data cand vine de la aceste adunari, incepe sa-mi predice din Biblie, sa-i faca in tot felul pe preoti, pe Mica Domnului, mi-a spart doua icoane, nu am voie sa mai aprind candela, ba mai nou rade sarcastic, cand vede copiii facandu-si cruce. Nu mai exista comunicare intre noi, ma minte (de ex. sambata stiam ca e la munca, dar el a fost la un "botez" de la 12 la 6), de fiecare data da cate £20 la "biserica" (acum cand nevoia de bani e atat de mare), nu ma mai intreaba daca am bani de facturi, de mancare, nu mai cumpara nimic copiilor, iar ieri am aflat ca i-a platit reparatia masinii unui pastor din Suceava (£380). Stiu ca e greu sa vezi dinafara ce e in sufletul meu si cat de greu imi e...