Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 12.11.2009, 01:13:11
Maranatha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Noi nu inlocuim Sfintii cu Domnul Isus sau cu Dumnezeu. Pentru noi Sfintii sunt mijlocitori intre noi si Dumnezeu sau Domnul Isus pentru ca "Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit" (Iacov 5.16)
Intre tine si Domnul Isus nu este nevoie de mijlocire .Lui i-a fost data toata puterea pt a mintui pe oricine.
Ioan17 1 După ce a vorbit astfel, Isus a ridicat ochii spre cer, și a zis: ,,Tată, a sosit ceasul! Proslăvește pe Fiul Tău, ca și Fiul Tău să Te proslăvească pe Tine,
2 după cum I-ai dat putere peste orice făptură, ca să dea viața vecinică tuturor acelora, pe cari I i-ai dat Tu.
3 Și viața vecinică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos, pe care L-ai trimes Tu.
4 Eu Te-am proslăvit pe pămînt, am sfîrșit lucrarea, pe care Mi-ai dat -o s'o fac.
5 Și acum, Tată, proslăvește-Mă la Tine însuți cu slava, pe care o aveam la Tine, înainte de a fi lumea.
6 Am făcut cunoscut Numele Tău oamenilor, pe cari Mi i-ai dat din lume. Ai Tăi erau, și Tu Mi i-ai dat; și ei au păzit Cuvîntul Tău.

Ioan14 5 ,,Doamne``, I -a zis Toma, ,,nu știm unde Te duci; cum putem să știm calea într'acolo?``
6 Isus i -a zis: ,,Eu sînt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decît prin Mine.
7 Dacă m'ați fi cunoscut pe Mine, ați fi cunoscut și pe Tatăl Meu. Și deacum încolo Îl veți cunoaște; și L-ați și văzut.

Exista doar un singur mijlocitor intre noi si Dumnezeu. Isus s-a dezbracat de slava Lui tocmai ca noi sa ne putem apropia de Dumnezeu prin El,sa ne sfintim prin El, sa putem devenim fii de Dumnezeu.

Eu te inteleg bine , vin si eu de unde esti tu acum.