View Single Post
Vechi 12.11.2009, 13:41:16
Floar3's Avatar
Floar3 Floar3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RELUCU Vezi mesajul
Nevoia de argumente, datorita slabirii omului duhovnicesc din cauza pacatului adamic, poate fi inteleasa.
Daca doriti sa plecati la drum in cautarea unor argumente de sustinere a Revelatiei, pentru a da hrana sufletului in care se cuibaresc indoieli, va invit sa cititi BIBLIA.
Aici gasim Adevarul, si daca vrem, chiar argumente care sa ne intareasca natura Divina a Revelatiei.
Incepeti cu Noul Testament, apoi cititi cu mare atentie Vechiul Testament.
Ajungand la Isaia, chiar daca intre acest Sfant Prooroc si Mantuitorul sunt secole, avem impresia ca a fost chiar martor la Patimile Domnului !
Tot ce s-a scris in VT, s-a implinit chiar si dupa mai bine de 1000 de ani !
Iar in Apocalipsa N Testament, gasim pasaje cu referire la timpul ce-l traim azi !
Ce argumente mai sunt necesare sustinerii Revelatiei, cand traim azi, cred, ultima pagina din Apocalipsa scrisa acum 2000 de ani !?
Va astept sa-mi spuneti ce ganditi despre cartea lui Isaia care a fost scrisa cu aproximativ 8 secole inaintea MANTUITORULUI.
In Biblie este numai adevar, Cuvantul lui Dumnezeu prin Prooroci in VT, apoi cuvantul Fiului lui Dumnezeu in NT.
Este Cuvantul lui Dumnezeu spre mantuirea noastra.
Am citit Noul Testament. Eu nu pun la indoiala Biblia, pun la indoiala faptul ca le-as sti pe toate. Iar daca nu stiu, intreb! Dar vad ca aici m-am nimerit cu adeptii lui Iulius Celsus, in loc sa primesc lamuriri ma afund si mai tare in bezna necunoasterii. De acum nu am sa mai fac greseala sa intreb pe forumul asta, ca n-am pe cine! Iar de gasit, gaseste doar cel ce cauta...
Reply With Quote