Citat:
Īn prealabil postat de aura
Multumesc din suflet, Mircea, pentru sustinere! Din pacate in momentul acesta sunt intr-o stare tare de nemultumire totala fata de mine. Pentru ca nu pot accepta si lua ca atare anumite dogme, lucru care imi ingreuneaza apropierea de Dumnezeu. Ma face sa-L vad ca pe un Dumnezeu prea dur si neindurator cu copiii Lui slabi, cum sunt eu. Am tot citit in ultima vreme despre pacat, spovedanie, ascultare, canon si parca e prea mult pentru mine...Prea maret si prea greu. Si asta ma face sa ma intreb daca am vreo sansa in fata lui Dumnezeu. Iertati-mi tristetea, dar am simtit nevoie sa o impartasesc cuiva
|
Cu placere Aura:)Roaga-te, Paraclisul Maicii Domnului, e un bun medicament pentru starea in care te afli. sau urmeaza sfatul duhovnicului, daca ai. Dumnezeu nu sta in dogme, El este Iubire, El s-a rastignit pe cruce pt. iertarea noastra, a venit in intampinarea omului, S-a dat pe sine pt. ca tot cel ce va manca trupul si va bea sangele Sau, sa se uneasca cu El. El ne indumnezeieste nu pentru nevrednicia noastra ci pentru multa Sa iubire de oameni. La El nu exista copiii slabi, exista doar oile ratacite pt. care Pastorul cel Bun isi da viata! Apropie-te, cu pasi mici dar siguri de Dumnezeu si vei vedea ca ai toate sansele. Doamne ajuta!