View Single Post
Vechi 12.11.2009, 23:59:48
laialy's Avatar
laialy laialy is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2009
Locație: London,UK
Religia: Alta confesiune
Implicit

O sa incep prin a spune ca sunt musulmana si sunt foarte mandra de asta.M-am convertit in urma cu 3 ani de zile si pe zi ce trece sunt mai convinsa ca am luat cea mai buna decizie.Ce m-a socat cel mai tare pe acest forum este ura cu care se discuta despre islam.Doar pt ca ati citit cateva carti care denigreaza islamul nu inseamna ca stiti totul despre noi.
Sa se spuna lucruri de genul"Allah=dracul" mi se pare tare urat.Asa cum s-a mai spus Allah=Dumnezeu iar acest cuvant este folosit pana si de crestinii arabi.Si atunci..o persoana care face genul asta de afirmatii chiar are o cultura islamica pt a fi in masura de a ataca?
Noi ca musulmani respectam toate religiile,cea mai buna prietena a mea de exemplu..este crestina si este casatorita cu un preot...alta prietena ce imi e tare draga e hindu..
Se mai discuta foarte mult si de cat de mult sufera"bietele"femei musulmane.Off..barbati care isi trateaza rau femeile sunt in toate religiile asta nu inseamna ca toti sunt la fel,fanaticii se gasesc si ei in toate religiile...De 2 ani sunt casatorita cu un syrian si inca ma trateaza ca pe o regina..in schimb cand ma gandesc la tatal meu care este crestin..toata viata nu a facut decat sa bea,sa o bata pe mama si sa ma injure pe mine.Astea nu inseamna ca toti crestinii sunt ca el..:)
De ce nu s-ar putea face un dialog lipsit de ura intre crestini si musulmani?daca nu sunteti de acord cu credinta noastra..nici o problema..fi-ti crestini buni in continuare si incercati sa ne respectati...asa ar fi cel mai frumos si cel mai corect..
Noi credem in Isus dar il consideram profet nu fiu al lui Dumnezeu..credem in toti ceilalti profeti ai lui Dumnezeu si in toate cartile sfinte...si religia noastra ne invata sa respectam pe toata lumea...
Sper ca nu am jignit pe nimeni..numai bine:)