View Single Post
Vechi 13.11.2009, 00:04:33
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Topcat tu singur ai spus:"Chiar cu jumatate de creier, omul se descurca mult mai bine decit o maimuta",normal fiindca nu e maimuta de asta se descurca mai bine.

Iti mai spun din nou,stiinta nu are toate raspunsurile sunt lucruri la care pur si simplu nu are replica.Pana ca sa se spuna ca Pamantul e sferic,"stiinta" i-a dat toate formele posibile,pana si cea de patrat.Biblia a spus de la inceput ca este sferic,as acuza stiinta de plagiat,uite ce spune biblia:
Isaia 40:21 "Nu știți? N-ați auzit? Nu vi s-a făcut cunoscut de la început? Nu v-ați gândit niciodată la întemeierea pământului?"
Isaia 40:22 El stă deasupra CERCULUI pământului, și locuitorii lui sunt ca niște lăcuste înaintea Lui; El întinde cerurile ca o mahramă subțire, și le lățește ca un cort, ca să locuiască în el.
O revelatie pentru tine nu-i asa?
Uite ce spune Iov:
Iov 26:7 El întinde miazănoaptea asupra golului, și spânzură pământul pe nimic.
In vremea cand se scriau aceste lucruri,"stiinta" credea ca pamantul era plat si ca era purtat de 3 elefanti mari,iar acesti elefanti pe o broasa testoasa mare:)

Nu ma intereseaza ce e liliacul,pana la urma aceste sunt clarificari umane,conteaza mai putin.

Uite iti mai cer explicatii(desi tot nu mi-ai raspuns la intrebarile despre evolutie din prima postare,mi-ai dat doar un raspuns irelevant la mai multe intrebari de ale mele)te intreb ce treaba au urmatoarele cu evolutia si ce sens au:
Roșitul-de ce ne inrosim cand mintim?(la aceasta intrebare nici Darwin nu a stiut sa raspunda);
Râsul-ce anume ne determina sa radem si ce treaba are rasul cu evolutia;
Visele-care este motivul acestor vise,de unde apar visele premonitorii(la aceasta intrebare nici Freud nu a putut sa raspunda );
Adolescența-de ce nici un animal nu trece printr-o perioada rebela asemeni omului;
Altruismul-din perspectiva evolutionismului a oferi lucruri fara a primi nimic in schimb e o ciudatenie;
Arta-de ce apare aceasta preocupare la om?
Nu am pretentii sa imi raspunzi la ele,pentru ca nu vei gasi raspunsuri,mai mult ti le-am adus sa faci un exercitiu intelectual si sa vezi ca nu ai dreptate.

Despre moartea clinica ai spus "s-a descoperit un centru in creier care, odata excitat, iti da senzatia de out-of-body.
Asa e si cu viata dupa moarte: o iluzie data de functionarea eronata a realitatii virtuale din cutia craniana."Si daca aceasta "iluzie" cum o numesti tu va dura vesnic,oare asta nu ar fi de fapt viata de dupa moarte?Viata dupa moarte e o realitate pe care nu o neaga nici stiinta,pentru ca nu are cum sa o nege.

Ai spus de asemenea:"Chiar daca distruge viata de la suprafata Pamintului, inclusiv pe sine, omul nu va putea distruge viata de pe fundul oceanelor, deci nu domina nimic, e o iluzie al celor ce se cred fiinte sacre."Omul are arsenal nuclear incat sa distruga tot pamantul,nu le-ar scapa nici "fundul oceanului".Numai printr-o megapoluare ar disparea orice viata marina.

In ceea ce priveste intrebarea despre "gandul vesniciei" ti-am spus sa nu minti,in schimb ai refuzat sa fii sincer.Crede-ma e imposibil ca un om sa nu simta asa ceva,doar sa se incapattaneze si sa nu admita ar spune contrariul.

Last edited by Totpeetor; 13.11.2009 at 00:09:18.