View Single Post
Vechi 13.11.2009, 08:59:39
lumineaza lumineaza is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Din pacate nu putem avea pretentia ca cei ce vin si posteaza pe-aici, sa aiba o viata duhovniceasca oarecum rezonabila. Oamenii, chiar daca nu prea stiu ce-i aia biserica (desi isi fac semnul crucii cand trec prin fata ei) au framantari, nu neaparat legate de mantuire, ci de scopuri mai... mercantile. Si cine-i poate judeca? Poate, nu cu mult in urma si noi gandeam cam la fel. In alte imprejurari poate as fi fost tentat sa ma avant in polemici, sa fac glume, sa ironizez... Dar am constatat ca asta nu numai ca nu face bine nimanui, ci imi dauneaza mie in primul rand si mai ispitesc si pe altii sa fie rautaciosi, sa barfeasca, sa judece!... E o lupta: lupta ei. A venit; a vazut; a inteles - sper!!! Sfatul meu: Casatoria e oricum o loterie. Doar ca numerele extrase vin de la Dumnezeu sau din... alta parte. Primim intotdeauna EXACT ce meritam. Postul si rugaciunile sunt metode sigure prin care Dumnezeu se lasa... mituit! Pentru celalalt nu trebuie sa facem nimic. Dimpotriva chiar! Oricum e un... "altruist"!
Nu trebuie sa ma laud pe acest site ca eu chiar si cand merg pe strada ma rog.Dumnezeu e in inima oricui,iar cand vorbim cu sinele Dumnezeu ne asculta...La Biserica ma duc nici foarte des,dar nici rar pot spune.Cand imi fac semnul crucii,zic o mica rugaciune de obicei("Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,milueste-ma pe mine,pacatoasa." "Doamne,Te iubesc si am nevoie de Tine.Vino in inima mea,binecuvinteaza-ma,binecuvinteaza casa,familia,pe prieteni si pe cei apropiati,in numele lui Iisus.Amin").
Omul te schimba,tu vrei sa fii bun,vrei sa ajuti,sa fie si ei ca tine,dar in ziua de astazi cate persoane se mai gandesc la cei de langa ei? Ai dreptate,nu face bine nimanui,pentru ca daca faci rau,acel rau ti se intoarce,asa e oranduit de Dumnezeu.Am primit replici la cele spuse de mine,am luat in considerare,am recunoscut "buba"(referitoare la casatorie),acum doar timpul va rezolva totul cu ajutorul lui Dumnezeu.
Reply With Quote