Subiect: cipul biometric
View Single Post
Vechi 13.11.2009, 10:05:45
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
E voie sa mananci animale care au avut cip biometric?
Nu cumva te desparte de Dumnezeu?
Io intreb ca am vazut ca multe animale au cip biometric in ureche si nu stiu.

Si iar nu stiu ca scria acolo pe hartiile de la Petru Voda ca nu e voie sa te rogi pentru "scopuri lumesti" cum e "pacea lumii" pastorii care s-au dus la Dumnezeu Iisus Hristos au vazut niste ingerii care cantau:
"Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace intre oameni bunavoire" cum se interpreteaza pasajul de aci din Sfanta Scriptura?
Iar pe urma aud la Sfanta Liturghie ce se zice rugaciunea:
"Si pentru pacea a toata lumea Domnului sa ne rugam" a inceput Biserica sa se roage pentru scopuri lumesti si numai manastirea Petru Voda a ramas singura manastire drept-maritoare?Da nu e asa ca si la ei se rosteste aceasta ectenie: "Pentru pacea a toata lumea....Domnului sa ne rugam" si ei canta la Sfanta Liturghie:
"Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace intru oameni bunavoire".
Asa ca in viitor parintii de acolo care fac asemenea hartii absurde sa stie mai intai macar textul Sfintei Liturghii si sa nu mai scrie tot felul de absurditati pe acele hartii.
Eu nu stiu unde ai citit tu la Petru Voda, ca scrie sa nu te rogi pentru pacea lumii. Vezi ca interpretezi gresit. Eu am fost de atatea ori la Petru Voda, si nu am gasit nicaieri scris asa ceva. Numai bine si Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote