Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Tu ca de obicei din lipsa de seriozitate si maturitate in gindire dai cu bita-n balta. In plus nici nu ai nici o idee ce inseamna martiriul si cum poti sa il combati pe sot daca aduce vorba de asa ceva sau se comporta ca un pusti fara minte pe rol de martir.
Doamnelor!
Un martir crestin nu este un nemernic mizerabil care-si lasa familia si copiii pentru a pleca la sectanti!!! Sa tineti minte acest lucru!
Acela este o cirpa de om infantil care nu are curajul raspunderii si nu-si asuma responsabilitatea actiunilor sale! Auzi tu sa nu te mai ocupi si sa auzi de copii deoarece predici nu stiu ce carticica tiparita si voi il mai si vedeti pe rol de martir!
Tu Anno sti de ce taci si nu sufli in fata lui cind se enerveaza?
Iti spun eu, DEOARECE ESTI VINOVATA!, esti cu musca pe caciula si de aceea inghiti galusca si PIERZI, si9 stii ceva nu o da pe smerenie, sau pe femeia crestina iubitoare! Scuteste-ma!
Eu ce i-am transmis acestei femei sa stii ca nu este de la mine ci din partea unei femei foarte serioase in fata careia sotul ei isi da jos palaria si NU ARE NIMIC CE SA-I REPROSEZE!(TOT TIMPUL PIERDE in dispute), evident alea serioase, nu de cumparaturi si alte nimicuri.
|
Andrei, crede-ma. Anna are dreptate. Ei considera un atu in plus pentru mantuirea lor, faptul ca trebuie sa renunte la ce ceva sau la cineva, pt a-l "urma pe Domnul Isus". Chiar daca acel cineva este propria familie, proprii copiii... Considera ca ii este pusa credinta la incercare, ca Domnul Isus il incearca sa vada daca pentru niste "lucruri lumesti" este gata sa renunte la El