View Single Post
Vechi 13.11.2009, 12:09:03
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Despre moartea clinica ai spus "s-a descoperit un centru in creier care, odata excitat, iti da senzatia de out-of-body.
Asa e si cu viata dupa moarte: o iluzie data de functionarea eronata a realitatii virtuale din cutia craniana."Si daca aceasta "iluzie" cum o numesti tu va dura vesnic,oare asta nu ar fi de fapt viata de dupa moarte?Viata dupa moarte e o realitate pe care nu o neaga nici stiinta,pentru ca nu are cum sa o nege.
Da, ceva imaginat stiinta nu are cum sa nege

Citat:
Ai spus de asemenea:"Chiar daca distruge viata de la suprafata Pamintului, inclusiv pe sine, omul nu va putea distruge viata de pe fundul oceanelor, deci nu domina nimic, e o iluzie al celor ce se cred fiinte sacre."Omul are arsenal nuclear incat sa distruga tot pamantul,nu le-ar scapa nici "fundul oceanului".Numai printr-o megapoluare ar disparea orice viata marina.
Ba da, fundul oceanelor ar scapa. Si apoi mai sint sporii care supravietuiesc si unei calatorii pe Marte.
Daca cineva domina Pamintul acela nu e omul. Cel mai bun candidat e bacteria
Citat:
In ceea ce priveste intrebarea despre "gandul vesniciei" ti-am spus sa nu minti,in schimb ai refuzat sa fii sincer.Crede-ma e imposibil ca un om sa nu simta asa ceva,doar sa se incapattaneze si sa nu admita ar spune contrariul.
Cred ca de cind postez pe acest site am aratat ca sint un om sincer. Daca nu crezi e treaba ta, nu am cum sa dovedesc.