Citat:
Īn prealabil postat de Totpeetor
Despre moartea clinica ai spus "s-a descoperit un centru in creier care, odata excitat, iti da senzatia de out-of-body.
Asa e si cu viata dupa moarte: o iluzie data de functionarea eronata a realitatii virtuale din cutia craniana."Si daca aceasta "iluzie" cum o numesti tu va dura vesnic,oare asta nu ar fi de fapt viata de dupa moarte?Viata dupa moarte e o realitate pe care nu o neaga nici stiinta,pentru ca nu are cum sa o nege.
|
Da, ceva imaginat stiinta nu are cum sa nege
Citat:
Ai spus de asemenea:"Chiar daca distruge viata de la suprafata Pamintului, inclusiv pe sine, omul nu va putea distruge viata de pe fundul oceanelor, deci nu domina nimic, e o iluzie al celor ce se cred fiinte sacre."Omul are arsenal nuclear incat sa distruga tot pamantul,nu le-ar scapa nici "fundul oceanului".Numai printr-o megapoluare ar disparea orice viata marina.
|
Ba da, fundul oceanelor ar scapa. Si apoi mai sint sporii care supravietuiesc si unei calatorii pe Marte.
Daca cineva domina Pamintul acela nu e omul. Cel mai bun candidat e bacteria
Citat:
In ceea ce priveste intrebarea despre "gandul vesniciei" ti-am spus sa nu minti,in schimb ai refuzat sa fii sincer.Crede-ma e imposibil ca un om sa nu simta asa ceva,doar sa se incapattaneze si sa nu admita ar spune contrariul.
|
Cred ca de cind postez pe acest site am aratat ca sint un om sincer. Daca nu crezi e treaba ta, nu am cum sa dovedesc.