View Single Post
Vechi 13.11.2009, 13:09:46
laialy's Avatar
laialy laialy is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2009
Locație: London,UK
Religia: Alta confesiune
Unhappy

Exact ce spuneam in cealalta postare..se tot aduc jigniri si cuvinte urate.De ce?Va face un crestin mai bun faptul ca atacati Islamul?"Violator","monstru" etc..foarte urat modul prin care va dovediti toleranta.Mie cine mi-a spalat creierul cand m-am convertit?Nu aveam nici macar un prieten musulman..pur si simplu am citit coranul in intregime si am simtit ca acolo mi-a fost locul.Multumesc lui Dumnezeu acum traiesc in Anglia si macar aici noi musulmanii suntem respectati..in Romania din pacate mai e mult de asteptat pana cand lumea nu se va mai uita urat la fetele ce se acopera sau pana cand vom avea posibilitatea sa ne simtim liberi sa ne practicam religia.
Si..noi nu ne prezentam religia noastra prin a ataca pe altele asa cum se face aici:
"Sunt unii pe acest forum care stiu mai bine decât tine islamul, istoria lui, viata lui mamohed."
Serios?Depinde si de unde au luat informatiile referitoare la Islam.Sunt multe persoane pe acest forum care nu fac altceva decat sa ia lucruri scaose din context si sa le prezinte intr-o lumina negativa.Sunt inscrisa de mult timp si pe un forum islamic si nu am citit niciodata cuvinte atat de urate la adresa altor religii dar..asta e..asa cum am zis..cam prost se sta cu toleranta:)
NU am absolut nimic impotriva religiei dumneavoastra..fiecare crede in ce se regaseste mai bine..De sarbatorile crestine de exemplu..sotul meu ma incurajeaza sa imi sun parintii(ca de vizitat e mai greu odata ce sunt departe)..asa cum am spus am prieteni din toate religiile si nu ne aducem acuze de genul"Mohammed e violator"etc