View Single Post
Vechi 13.11.2009, 13:11:16
qlavinia
Guest

Implicit

Hi hi, am zis ca nu mai scriu nimic, dar iata-ma aici, scriind f f putin.
Eram curioasa sa vad ce s-a raspuns, si wow ce mult s-a scris. Nu am apucat sa citesc tot.
Pai ce sa zic, imi pare rau ca ovidiu-s a zis ca ceea ce se inampla in cazul nostru este similar cu ceea ce se inampla in cazul demonizatilor.
Nu vreau sa mai aduc nici macar un contra argument, desi pot aduce legat de ceea ce ai scris, dar nu vad rostul. Oricum tu o sa ai in continuare aceeasi parere pe care nu o pot schimba.
Pot sa iti garantez doar un lucru: o sa ai o supriza dupa moarte. O sa vezi ca multi din cei pe care tu ii consideri "sectanti" sau "demonizati" vor fi in rai. Pentru ca nu tu esti cel care stabilieste daca cineva e bine din punct de vedere spiritual, ci unul singur stabileste: Dumnezeu.
Tu probabil gandesti ca doar ortodocsii vor ajunte in rai.
Eu nu cred ca doar penticostalii vor ajunge in rai. Sunt ABSOLUT convinsa de faptul ca Dumnezeu nu va privi la ce religie am avut, ci se va uita la viata noastra.
Eu personal, nu sunt penticostala in primul rand. Eu in primul rand sunt crestina, si in al doilea rand merg la o biserica penticostala, pentru ca sunt de acord cu marturisirea de credinta a bisericii penticostale.
Nu vreau sa imi iubesc religia mai mult decat pe Domnul Iisus. Asa ca, imi pare rau ca ziceti lucruri rele despre noi, as minti sa zic ca nu ma deranjeaza intr-o mica masura. Dar nu ma deranjeaza foarte tare, pentru ca parerea lui Dumnezeu conteaza in primul rand pentru mine. Dar ma doare incomparabil de rau mai mult atunci cand cineva zice ceva rau despre Dumnezeu.
Sper ca ati observat ca nu am adus nici un contra argument legat de nici o postare :D pentru ca nu doresc sa duc eu firul discutiei mai departe.