Eu ceream o talcuire pentru a intelege mai bine (referintele biblice pe care le-am primit urmeaza sa le studiez). Nu vreau altceva decat sa pricep care e legatura intre regele Solomon si Iisus, imi scapa ceva si nu stiu ce anume... de ce oare Dumnezeu i se adreseaza lui Solomon asemanator lui Iisus?
Si acum sa va spun de ce ma intereseaza acest aspect: cu cateva luni in urma ma certam cu niste sectari pe tema trinitatii si incercam sa le aduc dovezi ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu si Dumnezeu Adevarat iar ca tronul Lui este in veci, dupa cum scrie in Epistola catre Evrei a Apostolului Pavel... apoi citind VT, m-am mirat foarte tare sa vad ca Dumnezeu i-a spus acelasi lucru lui Solomon! Prin urmare oameni buni, sa nu credeti ca eu nu ma indoiesc de Dumnezeirea lui Iisus, desi credinta mea e slaba, cu mintea mea macar sa cred.... incerc sa inteleg unde am gresit de mi s-au dat peste cap toate socotelile si de ce aceasta analogie? Exista vreo talcuire a Sfintilor Parinti pe tema asta? Nu vreau sa ma apuc eu de interpretari pentru ca ma depaseste...
Last edited by Floar3; 13.11.2009 at 14:52:22.
|